Tips og gode råd til nybagte forældre

Hvad er et dealsite?

Dealsites kom for alvor til Danmark omkring midten af 00’erne og i dag meget udbredt.

En ”dealudbyder” er et firma, der har en hjemmeside - dealsite - som udbyder tilbud på varer og oplevelser. Et dealsite samler altså en række særlige tilbud og rabatter, som oftest er tidsbegrænsede. Dealsites sælger altså ikke som sådan varer og oplevelse, men nærmere værdibevis på en varer eller ydelse. Det er så firmaet bag produktet, der leverer varen til kunden.

Dealsites har sjældent sine egne varer på lager, forstået på den måde at virksomhederne, der producerer varerne sender dem direkte til forbrugeren. Dealsitet er så at sige et mellemled, der giver forbrugere en masse gode tilbud på alt fra fødselsforberedelse til barnevogne. Dealsitet forbinder dermed kunder og virksomheder. Fordelen for forbrugeren er at de får alle de bedste tilbud fra mange forskellige virksomheder uden at skulle gennemsøge alle virksomheders webshops, tilbudsaviser osv.

Mange dealsites er i dag begyndt at specialisere sig inden for bestemte områder, eller gør meget ud af kategoriser sine tilbud, rabatter og deals - kært barn mange navne. På den måde slipper kunderne for ikke-relevante tilbud. Hos MyFirstDeal, har vi specialiseret os indenfor tilbud til gravide, babyer og børn.

Dealsites udsender normalt tilbud dagligt til de brugere, der har tilmeldt sig hjemmesiden eller nyhedsbrevet som det som regel kaldes. Man kan tilmelde sig vores nyhedsbrev her