logo
ALLE ANMELDELSER FOR

Post Nord Logistic - C/O Designnliving ApS


Der er afgivet 495 anmeldelser


Jeg bestilte 2 stk. og forærer dem nu væk, da de er alt for små. Jeg bruger normalt str. 85 B, den ene kan jeg næsten ikke får ned over hovedet, og den anden presser barmen sammen og er meget stram.
Charlotte Alslev - d. 25.11.2014



Michael Andersen - d. 24.11.2014



Fint nok til børn kan spille på den men utrolig langsom til alt andet.
Natalia Jensen - d. 22.11.2014



Frank Thomsen - d. 22.11.2014



Dette prodrugt virker ikke, der er ikke skift mellem 7 farver,men er man heldig grøn-blå-rød-alm.vand. Bruseren larmer og stopper igen med larm og uden led lys.I følge af kassen med bruseren står der kun 3 farver,d.v.s. div. temperature, men det virker heller ikke.
Per Sunke - d. 21.11.2014



Kurt Petersen - d. 20.11.2014



Kurt Petersen - d. 20.11.2014



alt gik glat. Ingen problemer og ikke noget jeg skulle foretage mig efter køb af gavekort, blev varen sendt automatisk og hurtigt som lovet! Faktisk så hurtigt at varen blev leveret 1 uge FØR jeg fik meddelelse pr. mail om at varen nu var afsendt :-)
Pia Valdau - d. 20.11.2014



Leverandøren havde ikke pakket ordentligt inden forsendelse. .Derfor er kassen nu bøjet og noget af det invendige plastik er itu... ikke ssærligt smart når man skal bruge det til gave..
Manuela Høffler Nielsen - d. 20.11.2014



Jeg kan ikke få pladerne af glattejernet så jeg kan slet ikke bruge det mangler info om hvordan jeg gør det materiale der er med er alt for mangelfuldt Venligst Birthe
Birthe Danielsen - d. 20.11.2014



Øv produktet virker på ingen måde. Kan ikke justeres og fik en alt for stor størrelse selvom der var noteret til kvinde. Dette produkt kan ikke anbefales st købe på nettet
Birgitte Stokholm - d. 20.11.2014



Tina Kilburn - d. 20.11.2014



I får kun 3 Stjerner for i sender en brugs anvisning på Kinesisk og Engelsk og desværre ikke på dansk eller letter forståelig sprog for os der ikke er akkedemisk af uddannelse Hilsen Jørgen Steffens
Jørgen Steffens - d. 20.11.2014



Jackline Bamdeg - d. 20.11.2014



Passer overhovedet ikke til en D-skål.
Lene Mollerup - d. 20.11.2014



Darin Chahrour - d. 20.11.2014



åse Ambrosius - d. 20.11.2014



Er mega dårlig
Mitzi Rasmussen - d. 20.11.2014



Ok sag.
Jørn Winther Jepsen - d. 17.11.2014



Tasken er virkelig dårlig kvalitet. Lynlåsen sætter sig fast i hjørnerne - jeg må indrømme, at jeg er skuffet.
Anni Løye - d. 17.11.2014



Helle Meier - d. 15.11.2014



Sådan super hurtigt og det er god service
Johnny Larsen - d. 15.11.2014



Gitte Westh - d. 09.10.2014



De fortjener ikke en stjerne D. 9/9-14 fik jeg en mail om anmeldelse af Vi kan se at du har brugt et værdibevis for Forkæl dig selv med lækker massage hver aften med denne elektriske muskelstimulator! D. 9/10 er apparatet endnu ikke dukket op, og jeg tvivler på at det kommer...
Peter Drejer - d. 09.10.2014



Dårligt at løbe med, hopper op og ned????
Morten Themberg Ravn - d. 08.10.2014



Den er helt fantastisk, , virkelig god, men larmer lidt for meget
Charlotte Kiersgaard - d. 08.10.2014



kan ikke få den til at virke. Så se får et minus skal have bøvlet med at sende retur m.m og finde adr til dem. jeg er sur.
Bodil Frank - d. 08.10.2014



Ubrugelig
Helle Thomsen - d. 08.10.2014



Fin og professionel service
Maia Kamp - d. 02.10.2014



Jeg fik ikke leveret bæltet før jeg gjorde indsigelse mod ikke at have modtaget varen - men bæltet virker fint nok
Marianne Hennings - d. 01.10.2014



Inga Thomsen - d. 27.09.2014



Stoffet er ikke af bedste kvalitet ej heller resten af materialet
Mette Olsen - d. 25.09.2014



Mette Olsen - d. 25.09.2014



Tingesten funker - men det tog for lang tid, før den ankom.
Birgitte Engen - d. 21.09.2014



Fin vare. Blev leveret inden for den lovede leveringstid. Varen kan dog findes billigere andre steder på nettet
Mette Petersen - d. 19.09.2014



Den såkaldte Non-Slip holder, sidder ikke fast i bilens instrumentbræt og er dermed ubrugelig. Så købet er blevet formålsløst, da den ikke kan bruges efter hensigten. Jeg er ret skuffet.
Gienette Delphine Passera - d. 16.09.2014



Produktet levede på ingen måde op til forventningerne og slet ikke i forhold til hvordan produktet var beskrevet af firmaet der solgte bikinien
Christel Kofod-Jensen - d. 15.09.2014



Har først lige taget en i brug. Den virker meget behagelig at have på og så kan jeg rigtig godt lide en hudfarvet, da den er usynlig under feks.hvidt tøj
Lis Stello - d. 15.09.2014



Bodil Rambrand - d. 13.09.2014



Der var fejl under bestilling så jeg måtte vente 4 uger på at få leveret varen. Men ellers ok service
Katrine Flenstrøm - d. 12.09.2014



Vil ikke anbefale denne maskine. Dårlig kvalitet.
Özlem Cakmak - d. 12.09.2014



Varen er som forventet, men blev ikke leveret til tiden, måtte skrive til dem før de sendte den.
Matilde Nielsen - d. 12.09.2014



Der er gået 2,5 måned før jeg har modtaget den, og nu hvor jeg har modtaget den er jeg virkelig skuffet over kvaliteten af den. Der hænger skorer ud fra den og syningerne liger nogle der kan gå op når som helst. Øv er ret skuffet.
Betina Thielsen - d. 12.09.2014



Jeg er dybt dybt skuffet, materialet, kan man ikke ånde i, kuglerne der er sat i, ødelægger faktisk formålet med det, de ubehagelige, og rygbælte er til at aflaste hjælpe til bedre holdning af ryggen, meningen var ikke, anspændthed, ubehag & ekstrem svedeflip pga materialet. Trist, så ser frem til der kommer et nyt på markedet.
Jeannett Bahr - d. 12.09.2014



Ikke særlig god kvalitet.
Annette Louise Petersen - d. 11.09.2014



Ægget virker ikke, har sat batterier i Designet er da meget smart, især hvis det virkede
Dorte Thylkjær - d. 11.09.2014



Laura Inez Björkman - d. 11.09.2014



Den virker en hel del, MEN er stoppet med at bruge den da et batteri kun holder 2 dage/nætter !!!! det må da være et fejl-eksamplar jeg har købt ;-( mvh Bjarne Rask Jensen.
Bjarne Rask Jensen - d. 11.09.2014



ITT
Rene Hatting - d. 11.09.2014



Malene Weilbach sangiorgio - d. 11.09.2014



Mette Olsen - d. 11.09.2014



Det er ubehageligt at have på, det strammer og skærer under armene.
Maria Olesen - d. 11.09.2014



Super produkt, der virker efter hensigten. Dog synes jeg at leveringstiden var lidt for lang...
Mikkel Christjansen - d. 11.09.2014



Den lamer meget.
Per Hansen - d. 11.09.2014



Det er det værste skidt jeg har brugt penge på, det røg direkte i skraldespanden! :((( spild at penge
Mie Vendersbo - d. 10.09.2014



Skuffet over lyd og så er det ren plastic. Er ubehagelig at have i ørerne
Winnie Engell christensen - d. 10.09.2014



Lone Kolster - d. 10.09.2014



Meget dårlig service fra desginnliving!!!!!!
Thomas Bach - d. 10.09.2014



Majbritt Nielsen - d. 10.09.2014



find et andet sted at handle..undgå mavesår.. lorte service mega lang leveringstid dårlig kundepleje..
Brian Jørgensen - d. 10.09.2014



Ved høj snorken gør det faktisk ondt, da den sender små elektroniske bølger af sted.
Mette Danvad - d. 10.09.2014



Det ringeste møg jeg nogensinde har brugt penge på, virkede overhovedet ikke, der var ingen brugsanvisning og lignede noget man kunne købe i tiger.
Nicole Pedersen - d. 10.09.2014



De smelter, desværre, om sommeren og smelter sig fast.
Joan Skytte Frederichsen - d. 10.09.2014



nem og hurtig handel=)
Ellen Gottfriedsen - d. 10.09.2014



Meget dårlig kvalitet. Virkelig grim dokumentmappe????????som jeg helst vil have pengene tibage for. Jeg synes virkelig at tilbud i byen skulle satse på bedre kvalitet!
Yaël Balslev - d. 10.09.2014



Jeg så at den kunne købes til under det halvår i Aldi.
Bodil Bennetzen - d. 10.09.2014



god ide
Grethe Winkler - d. 10.09.2014



hmm både min veninde og jeg havde lidt problemer med dem og de lugtede forfærdeligt!!!
ID22773690 Maria Hjort Iversen Irma - d. 10.09.2014



sikkert en fin ting, men umulig at få startet op med en elendig brugsanvisning. Har fået hjælp af flere, som heller ikke kan finde ud af at få headsettet i gang
Grethe Winkler - d. 10.09.2014



Henrik Andersen - d. 10.09.2014



Jeg kan ikke finde ud af at bruge det. Vejledningen er ubrugelig.
Judith Frandsen - d. 10.09.2014



Det er meget ubehageligt at have på, medmindre man kan have en tynd trøje på indenunder. Den er ubehagelig på forsiden af armhulen. Jeg bruger den kun, når jeg træner skulder. Havde håbet på at kunne bruge den noget mere.
Kristina Bengtsson - d. 10.09.2014



Bat-zion Kaaber - d. 10.09.2014



Holder glider ned fra instrumentbrættet - selv når det ligger helt fladt, glider den rundt når bilen drejer.
Thomas Hansen - d. 10.09.2014



Holder glider ned fra instrumentbrættet - selv når det ligger helt fladt, glider den rundt når bilen drejer.
Thomas Hansen - d. 10.09.2014



Ubehagelig og meget varmt at have på. Ekstrem lang levering
Anne-Lene Jensen - d. 10.09.2014



Anne bajda Nielsen - d. 10.09.2014



Den var simpelthen intet bevendt, og er blevet kasseret uden at blive taget i brug.
Kikrsen Høholt - d. 10.09.2014



Den ene stjerne er for leveringen, "som godt nok også tog lang tid"....ikke produktet , det er ikke en krone værd, der findes langt bedre produkter der virker..!! Denne non slip GPS / Telefon holder er billig, men rent til grin. Ked af at sige det , men ikke et produkt jeg ville anbefale.
Jan Thøfner - d. 10.09.2014



Det er utroværdigt! Jeg har endnu ikke modtaget det jeg har købt, og har siden jeg købte det hørt om flere der har haft problemer! :(
Jette Jensen - d. 10.09.2014



Bodil Bennetzen - d. 10.09.2014



May-Britt Bonum - d. 10.09.2014



kvaliteten var ikke noget at råbe hurra for...
Julie Thomsen - d. 10.09.2014



Meget lille i forhold til størelsen Lang leveringstid
Jeanne Ernst - d. 10.09.2014



Meget lille i forhold til størelsen
Jeanne Ernst - d. 10.09.2014



Virkede de første par nætter men nu virker den ikke mere efter den gav mit kæreste et ordentligt stød
Jennifer Tillemand - d. 10.09.2014



Lækker taske, som jeg er meget glad for, bruger den hver dag !!
Bente Ejlertsen - d. 10.09.2014



Jette Nilsson - d. 10.09.2014



Anna marie gandrup Lauridsen - d. 10.09.2014



Synes de er geniale, når man lige har vænnet sig til at tørre sig med dem.
Nina Lauvring - d. 10.09.2014



det er ike et sted, men en ting
Jane Lynghøj - d. 10.09.2014



For 1 stjerne kun fordi at leveringen ikke var noget problem.selve produktet var noget bras og kan ikke på nogen måder anbefales til andre- produktet var ikke pengene værd , og holdt i1 time, før syningen var gået og den anden skulderen var krøllet-så der smuttede helt sikkert 1 kunde . Mvh Claus
Claus Lassen - d. 10.09.2014



Jakken var alt for lille i forhold til hvad jeg bestilte, lignede ikke billedet og var dårlig kvalitet. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke har klaget over det, fordi jeg ikke gad besværet, men siden jeg ligefrem fik en besked, hvor man blev opfordret til at give sin mening, så er den her. Jeg ville ønske jeg ikke havde købt den jakke.
Steen Johannsen - d. 09.09.2014



Synes navnet er mere Smart en de er...
Jeanette Nielsen - d. 09.09.2014



Meget lille åbning i ærmet så kan ikke bruge den
Annette Lorenzen - d. 09.09.2014



Benthe Bekker - d. 09.09.2014



Nina Svanborg - d. 09.09.2014



John Ivar Kløvdal - d. 09.09.2014



Det er en lille smart en
Bodil Jacobsen - d. 09.09.2014



Ringe produkt og ekstremt lang ekspeditionstid. Købte et verdenskort wallsticker i ord fra Tilbud i Byen. Da det endeligt ankom(ca 1 måned efter bestilling) var det krøllet/umuligt at rette ud(dårlig indpakning fra leverandør, ingen skader af fragtfirma). Desuden er wallstickeren i ca 50 forskellige dele og ikke i et stykke. Det ville være til at leve med hvis de var sat i orden så opsætning ville være nemt men ak nej. De er fuldstændigt vilkårligt placeret på det ark man har fået udleveret. Verdenskort til at klistre op på vægen er en sjov ide, men køb det et andet sted end her og spar noget frustration.
Anton Bay Andersen - d. 09.09.2014



Maria Hindkjær christensen - d. 09.09.2014



2 stjerner
Gitte østergaard - d. 09.09.2014



Den er for stor :(
Rita Onib - d. 09.09.2014



Det er alt andet end behageligt at have på, da stoffer er alt for stift og ej smidigt, som det rette materiale sagtens ville være og stadigvæk støtte
Katja Calmann - d. 09.09.2014



Jane Christensen - d. 09.09.2014



Henning Larsen - d. 09.09.2014



Størrelserne er slet ikke til at gå efter.
Tessa Grange - d. 09.09.2014



Virkelig dårligt produkt, der på ingen måde lever op til det lovede. Øv????????
Susanna Turchi - d. 09.09.2014



efter langt tids venten og to påmindelser kom den endelig - og en xl er ikke DK xl - vil ikke anbefale
Kristian Mortensen - d. 09.09.2014



Uanvendelige, materialet skarpt plast, elendig form, ubehagelig i brug, nærmest for lille .
Jan Linnebjerg - d. 09.09.2014



Det virker fint ! Kan varme anbefales :-)
Bernice Achiam - d. 09.09.2014



Jeg fik først bæltet mange måneder efter jeg skulle have haft det leveret. Da det endelig kom, havde de sendt en størrelse large, selvom jeg havde bestil størrelse small. Faktisk helt ubrugeligt produkt for mig, og meget dårlig service.
Stina Hasse - d. 09.09.2014



Hurtig levering. Fin kvalitet!
Tina Strid Carstensen - d. 09.09.2014



Holderen kan ikke sidde fast i vores bil, så vi har ikke kunne bruge den, men jeg vil tro den er fin hvis ellers fladen i bilen er glat nok til at den kan sidde fast,,
Anja Ladegaard Sørensen - d. 09.09.2014



En flot bikini, men vær opmærksom på, at størrelserne er meget meget små i forhold til skandinaviske mål. Dette havde været nyttigt at vide om dealen inden bestillingen!
Mille Elmelund - d. 09.09.2014



Bent-Erik Gjerlevsen - d. 09.09.2014



Maia Kamp - d. 09.09.2014



Passer slet ikke til størrelsesbeskrivelsen:(
Saira Haider - d. 09.09.2014



Den er simpelthen så "billig" at se og føle på, at den ALDRIG vil blive brugt, medmindre man vælger at klippe den op til pudseklude!
Mona Almtoft - d. 09.09.2014



Anette Rask - d. 09.09.2014



Lille og nærmest ubrugelig. Gider ikke og købe ting over tilbud i byen mere. Har prøvet med vækkeure og rejsetaske. Ingen af delene kan bruges..
Jane Ehrenreich - d. 09.09.2014



Materialerne i kassen er slet ikke så god kvalitet som det man køber i butikkerne. Det kan bruges men man kan tydeligt mærke forskel.
TimeVision Brøndby Rie Odsgard - d. 09.09.2014



Elendig shaver/epilator. Får ikke ordentligt fat. Skuffet
Lone Engels - d. 09.09.2014



Peter Pedersen - d. 09.09.2014



Efter mange henvendelser , og min adresse er rigtig,det kommer om en uge osv har jeg endelig efter 3måneder modtaget min varer,så I skulle ikke bruge dette firma. Så 1 stjerne er faktisk for meget
Anne Karhof - d. 09.09.2014



der gik rigtig lang tid,før bh`erne kom.
Ingeliisa Dawids - d. 09.09.2014



Produktet så fint ud, men fungerede kun i tre uger;(
Mette Johansen - d. 09.09.2014



Bo Mark Mouritsen - d. 09.09.2014



Det er noget ubrugeligt møg jeg har modtaget, det ligger ikke fast.
Niels Simonsen - d. 09.09.2014



Virker ikke godt ????
Sanjay Gupta - d. 09.09.2014



Lina Hansen - d. 09.09.2014



Rigtig god, man finder hurtigt ud af hvor meget man skal træne
Birgit Tønnesen - d. 09.09.2014



Havde nok ikke købt den, hvis jeg havde set den først
Birgit Tønnesen - d. 09.09.2014



Christian Grønbo - d. 09.09.2014



Hanne Christensen - d. 09.09.2014



Det v ar håbløst at få leveret varen. Masser af komminikation frem og tilbage. Resultat: jeg bruger ikke rygbæltet, det var virkelig for meget bøvl. mvh Mariann Mortensen
Mariann Mortensen - d. 09.09.2014



Jesper Juul Keller - d. 09.09.2014



For det første var apparatet 3-4 uger forsinket, og så kom det uden gel dertil - ikke at det skulle være med, men det stod ikke skrevet nogen steder på tilbud-i-byen at man skulle bruge gel for at bruge maskinen. Hvilket man jo kunne have nået at skaffe på det ca 7 ugers ventetid. Selve apparatet er fint :)
Luise Hegermann Sørensen - d. 09.09.2014



Dårligt batteri !! Kun 1 time !!
Allan Olsen - d. 09.09.2014



Der var alt for lang leveringstid jeg måtte rykke flere gange for dem ! Begge stik er gået i stykker , billig skidt :-(
Camilla Skjold - d. 09.09.2014



Egentlig burde der ingen stjerne blive. Jakken var alt for lille, Selvom vi havde målt min søn og bestilt størrelse derefter. Sendte jakken tilbage, for nu længe siden, men har intet hørt fra dem. Hverken penge tilbage eller en større jakke. Meget dårlig oplevelse Mvh. Lisbeth Rinke
LISBETH RINKE - d. 09.09.2014



Tracey Villumsen - d. 09.09.2014



Den er vildt dårlig men det er ikke jeres skyld .. Den der har fremstillet varen burde have tænkt på skarpe kanter i plastikken de har brugt.. Kan ikke anbefales til nogen som helst
Ayaz Shah - d. 09.09.2014



Headset alt for dårlig kvalitet gik i stykker Efter første løb
Jes Kristensen - d. 09.09.2014



Jakken ligner absolut ikke hvad der fremgår på billedet. Det er den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet hos en forhandler. Skuffelsen over både produkt og kundeservice er enorm. Det tog over 2 måneder at levere jakken. Og da den endelig nåede frem, var den godt nok af skuffende kvalitet og langt fra noget der lignede det jeg havde købt. Og når jeg tog kontakt til forhandleren blev de ved med at udskyde leveringstiden. Simpelthen skuffende uden lige! Aldrig om jeg skal købe noget fra den forhandler igen!
Mark Mose - d. 09.09.2014



Sidder rigtig dårligt og er ubehagelig at have på
Miriam Donde - d. 09.09.2014



Tonni Hansen - d. 09.09.2014



Tonni Hansen - d. 09.09.2014



For ringe kvalitet trods prisen, det var sidste gang!
Morten Henriksen C/o Christopher Grods - d. 09.09.2014



Det fungerer godt og mobilen bliver liggende!
Eva Valentin - d. 09.09.2014



Tæppet er lækkert, dog var leveringstid noget længere end skrevet og forventet.
Mette Nielsen - d. 09.09.2014



Meget skuffet da jeg ikke kan bruge den til min Tom tom gps
Anni Stenalt - d. 09.09.2014



Leif Jørgensen - d. 09.09.2014



Synes den er vildt dårlig. Den tager ikke rigtig fat og irriterer huden. Desuden føles den som noget billigt plastic-bras. Kan på ingen måde anbefale den.
Jane Stub Kirchhoff - d. 09.09.2014



Hanne Mortensen - d. 09.09.2014



Det tager ALT for lang tid før varen ankommer efter bestillingen. Ok det var oplyst, men surt... Jeg køber ikke mere på denne måde.
Anni Petersen - d. 09.09.2014



Den var defekt , kunne ikke oplades , har fået lovning på en ny , men endnu ikke modtaget
Lars Lindø - d. 09.09.2014



Rygbæltet var meget ubehageligt at bære. Dårlige materialer og strammer forkerte steder så man ikke kunne bevæge sig. Efter blot 2 minutters ubehagelighed måtte jeg tage det af igen og det røg direkte i skraldespanden. Ikke 5 kr. hver!
Lars Taxgaard - d. 09.09.2014



Jeg måtte rykke for den efter halvanden måned. Da jeg modtog min ordre var det ikke den farve jeg havde bestilt. Jeg havde bestilt i sort, men fik en i blå. Jeg kontaktede firmaet igen, og fik den besked at den overhovedet ikke fandtes i sort og at det var en fejl at man kunne vælge det. ...jeg var selvfølgelig velkommen til at returnere min vare. Den ene stjerne er fordi jeg modtog varen, men jeg vil ikke handle med dem en anden gang
Sanne Hille - d. 09.09.2014



Kathrine Damgaard-mørch - d. 09.09.2014



Pivringe!!! Købte 4 stk da de var billige, og det er så prøvet og kommer ikke til at ske igen. Den ene af de 4 virkede ikke fra starten, de sidste 3 holdt mellem 2-5 uger, så var alle 4 færdige!!!
Mette Seile - d. 09.09.2014



Pivringe!!! Købte 4 stk da de var billige, og det er så prøvet og kommer ikke til at ske igen. Den ene af de 4 virkede ikke fra starten, de sidste 3 holdt mellem 2-5 uger, så var alle 4 færdige!!!
Mette Seile - d. 09.09.2014



Pivringe!!! Købte 4 stk da de var billige, og det er så prøvet og kommer ikke til at ske igen. Den ene af de 4 virkede ikke fra starten, de sidste 3 holdt mellem 2-5 uger, så var alle 4 færdige!!!
Mette Seile - d. 09.09.2014



Kablet gik i stykker efter kun 14 dages brug!!!
Camilla Spang Larsen - d. 09.09.2014



Vi modtog et kabel der ikke virkede!!!!
Camilla Spang Larsen - d. 09.09.2014



Super ringe produkt... Spild af penge:( Leveringen var også super skuffende- næsten 2 mdr... Ommer:(
Rasmus Schmidt - d. 09.09.2014



Kontakten gik i stykker den første uge. Venlig hilsen Henrik Andersen
Henrik Andersen - d. 09.09.2014



Maya Bech - d. 09.09.2014



Den sidder dårligt og gnaver i huden. Øv, ville ønske jeg aldrig havde brugt penge og tid på det produkt!
Julie Nielsen - d. 09.09.2014



Der gik virkelig lang tid før den blev leveret og da den endelig kom, var overdelen og underdelen i to forskellige størrelser...
Lea Nymand - d. 10.07.2014



Ufattelig lang leveringstid! Ventede i ca 8 uger, og blev først gjort opmærksom på at leverendørens lager var tomt, da jeg selv tog kontakt.
Sissi Tofte - d. 10.07.2014



Er glad for dem jeg købte første gang, da dem jeg fik denne gang var den forkerte slags, men havde problemer med at finde ud af hvordan og hvorledes man skulle gøre for at sende dem retur.
Lotte Andersen - d. 10.07.2014



Joan Lykke Larsen - d. 09.07.2014



Alt alt for lang tid om at levere den (efter 7 ugers ventetid skrev jeg til dem, sjovt nok svarede de først dagen efter; at den altså var sendt, hvorefter den efterfølgende dag lå i min postkasse)
Heidi Kristoffersen - d. 09.07.2014



Fik den aldrig leveret og der står bare at værdibeviset er indløst.
Elisabeth Olsen - d. 09.07.2014



Der gik lang tid før tasken kom - og desværre holdt den kun til en tur på ferie, så var lynlås itu, hankene næsten revet af. Det er helt klart det dårligste materiale jeg nogensinde har set :-(
Mona Petersen - d. 09.07.2014



Katja Drachmann - d. 09.07.2014



Mette Olsen - d. 09.07.2014



Det var sku undskyld udtrykket ikke lige hvad jeg havde forventet, dårlig kvalitet dårlig pasform o.s.v.
Peter Beck - d. 09.07.2014



Nina Krak - d. 09.07.2014



Birgithe Hessellund - d. 09.07.2014



Sofie Saxild - d. 09.07.2014



Birgithe Hessellund - d. 09.07.2014



Ulla Gottlieb - d. 09.07.2014



Først fik jeg ikke bikinien efter de 3 uger jeg var blevet lovet, men jeg fik den dog efter 6 uger, efter at have skrevet til jer. Derudover kan jeg så ikke passe bikinien, fordi at størrelserne er meget små, hvilket ikke er oplyst...
Emely Overby - d. 09.07.2014



Venter stadig på nyt æg, da det gik istykker første dag. Wand er ikke opladelig som der stod i tilbud OG på brugsanvisning, har mailet med dem og sådan er det bare.
Rikke Holten Jakobsen - d. 09.07.2014



Sende den retur, da det var virkelig dårlig Kina kvalitet.. Det var heller ikke en jakke men en trøje .. Meget skuffet..
Nikolaj Pedersen - d. 09.07.2014



BHerne er ok. Meget lang leveringstid
Inge Galsgaard - d. 09.07.2014



Har købt en herrejakke som var virkelig rædsom.. Jeg ærgrer mig over at jeg købte den, og sådan skal det jo helst ikke være. Designnliving burde få styr på deres produkter, lorte kvalitet også :-)
Sebastian Olsen - d. 09.07.2014



Meget dårlig kvalitet. Kun 1 fungere ud af 3 ting, de to andre var i stykker da de blev pakket ud.
Gitte Andreasen - d. 09.07.2014



Leveret lige til døren med post -Ok leveringstid
Jette Jacobsen - d. 09.07.2014



Leveret med Post lige til døren -ok leveringstid
Jette Jacobsen - d. 09.07.2014



Rigtig lækker og stilren taske! Den er perfekt til en travl dag, da der kan være lidt af hvert i den. Desværre er hanken allerede kort tid efter begyndt at skalle lidt af, øv
Chelina Jensen - d. 09.07.2014



Fantastisk at lytte til musik uden ledninger.Dejligt at have dem uden på ørerne. Glad for dem.venlig hilsen Bodil Hoe
Bodil Hoé - d. 04.05.2014



Lang leveringstid
Jørn Lynge - d. 03.05.2014



Preben Hamborg - d. 03.05.2014



De kan ikke tørre og er svære at håndtere på våd hud!
Per Lomholdt - d. 30.04.2014



Liva Lee - d. 30.04.2014



De er super smarte til vores autocamper - fire badehåndklæder på ingen plads.
Kitty Jeppesen - d. 30.04.2014



Poul Rasmussen - d. 30.04.2014



Den virker ikke særlig godt enten kan man ikke starte den og når man får den startet kan den ikke slukke igen uden at tage batteri ud af den.
Verner Kruse - d. 29.04.2014



Hurtig levering
Flemming Gulborg - d. 29.04.2014



Hulya Kocak - d. 29.04.2014



Dårlig vejledning/illustration af hvordan batterierne skal ilægges.
Bo Andersen - d. 29.04.2014



Bente Falkenskov - d. 29.04.2014



Det er I bunn og grunn helt fantastisk om det hadde passet. Måske er det jeg dom ikke har lest godt nok på det, men tror det er til drenger... Hadde de haft til piger hadde jeg helt klart gitt 5 stjerner :)
Kine Hansen - d. 29.04.2014



Dejlig og diskre og lidt fræk at bruge
Laila Larsen - d. 29.04.2014



Begge mascara var fuldstændig indtørrede og ubrugelige. Der dryssede klumper ned på kinden ved brug. Jeg har klaget til leverandøren og har fået tilsendt 2 nye mascara, som jeg dog ikke har prøvet endnu.
Charlotte Bechmann - d. 10.04.2014



Erik Jakobsen - d. 03.04.2014



De mascarer jeg modtog var halvtørre desværre.
Jette Lange - d. 02.04.2014



Der gik længe inden man fik dem
Lolita Tolstrup - d. 02.04.2014



Den er fantastisk og nem og bruge-
Lissi Sund - d. 01.04.2014



Jeg er glad for 2-1 mascaren, købte 2 stk. men desværre var børsten knækket på den ene, så den kunne ikke bruges og røg direkte i skraldespanden.
Inge Grundahl - d. 01.04.2014



Simon Bastian - d. 01.04.2014



En af de dårligste mascara jeg har prøvet. Blev meget skuffet!
Sarah Søndergaard-Jepsen - d. 01.04.2014



syntes ik der er den store effekt
Annette Lausen - d. 01.04.2014



Meget lang leveringstid - først efter flere rykkere blev varen leveret.
Per Stenaa - d. 01.04.2014



Ole Andreasen - d. 01.04.2014



SUPERFEDT produkt ??
Berit Peitzsch - d. 01.04.2014



Fin service, men mascaraen holder vist ikke ret længe, så den kan godt blive lidt dyr i længden ;-(
Pia Toft - d. 01.04.2014



Lene Hansen - d. 01.04.2014



Ove Lorenzen - d. 01.04.2014



Rikke lykke Lundblad - d. 01.04.2014



Bettina Methling - d. 01.04.2014



Fantastisk produkt! Opdagede den for halvandet år siden og køber altid minimum to stk, når de kommer på tilbud som her ;-) Denne mascara er den eneste, der er vandfast nok til mig - og som ikke drysser - og så behøver jeg ikke engang øjenmakeupfjerner til at fjerne det med, bare varmt vand og en makeup svamp, eller i badet, så kommer det fint af igen. Siger det igen: Fantastisk produkt!!
Stine Bergstrup Kold - d. 01.04.2014



Kom efter lang tids venten efter rykker på mail kom de men virker som gamle -meget udtørret .. Vil nok frem over købe i en butik hvor man kan se om de er tørret ud .
Michella Krakau - d. 01.04.2014



Lever fuldt ud op til forventningerne. Tingene bliver hvor de skal og flyver ikke rundt i bilen :-)
Jette Elban - d. 01.04.2014



Den er fantastisk
Torild Tovgaard - d. 01.04.2014



Der er ikke nok vibration i den.... :(
Reno Bak - d. 01.04.2014



Først kom mascararen aldrig. Måtte skrive 2 gange til firmaet. Fik den endelig 1½ måned efter jeg bestilte tilbuddet. Mascaraen er virkelig dårlig oven i dét. ØV :(
Tara Saltoft - d. 01.04.2014



Mascaren var udtørret! De sendte godtnok 2 nye, men der var den ene også tør... Så hold øje med dem
Heidi Søndergaard - d. 01.04.2014



Jeg kan se at et værdibevis er blevet indløst? jeg har IKKE modtaget, noget hvor dan kan det lade sig gøre Jeg vil ha mine penge tilbage.Snyd og bredrav Fuck Designnliving aps
Kenn Hauge - d. 06.02.2014



Christina Vangsgaard - d. 01.02.2014



Sindssygt dårligt produkt. Håndklæderne er nærmest vandafvisende selv efter at have været vasket flere gange.
Lars Bruun - d. 24.01.2014



Rune Hasselager - d. 16.01.2014



Ja jeg har været meget tilfreds med håndklæderne. Nu spørger min datter om hun også kan købe 4 grønne håndklæder til samme pris. Ha en god dag . Venlig hilsen Jytte Gram Hansen . tfl 21132701
Jytte Gram - d. 16.01.2014



Fungerede fint første gang til fuld tilfredsstillelse Men 2.gang jeg startede "dyret" skulle der nye batterier i???? Det var lidt hurtigt - synes jeg!!!
Birgitte Damgaard - d. 16.01.2014



Det er en del af hårene det falder af og to uger efter var samme sæt til 200 istedet 300 hvilket er temmelig tarveligt Der var også en del ventetid men dejligt man fik en SMS og blev opdateret.
Christina Sørensen - d. 16.01.2014



Dorte Wagner - d. 15.01.2014



leveret som aftalt, produktet var som lovet
Kjartan Strøjgaard - d. 15.01.2014



Dårligt køb, at kalde den fjernstyret er sku synd. Den lever sit eget liv.. For ikke at nævne de små stød..
Natascha Gregersen - d. 15.01.2014



Margit Poulsen - d. 14.01.2014



Min søn på 10 er meget glad for dem
Kamilla Truelsen - d. 14.01.2014



Emilie Randskov - d. 14.01.2014



Charlotte De Voss - d. 14.01.2014



God service da der var problemer med den første der havde en fejl, der blev sendt en ny. Prompt
Charlotte Stamp Frandsen - d. 14.01.2014



fjernbetjeningen er ikke så gode på afstand som den skulle kunne.
Lene Kvist - d. 14.01.2014



Elendig vibrator, spild af penge, troede det var et kvalitetsprodukt, når den oprindelige pris var 500 kr. Remoten kan ikke skifte program. Der er ikke meget sjov i den tingest. 0 stjerner
Birgitte Christensen - d. 14.01.2014



Fjernbetjeningen virker ikke, så det var et rigtig dårligt køb.
Inge Christensen - d. 14.01.2014



Helle Lyngemark - d. 14.01.2014



Laila Jackson - d. 14.01.2014



En stjerne for farven. Totalt ubrugeligt apperat,. Fjernbetjeningen virker dårligt, umuligt at skifte program. Ingen tilfredsstillelse her. ????
Birgitte Christensen - d. 14.01.2014



Hanne Thaier - d. 14.01.2014



Super fede høre"bøffer" som mine børn siger. Min datter har et par fra Marshall og disse her kan klappes sammen som dem. De har en super lyd og så er farven jo perfekt i blå til min søn.
Birgit Ottilie Madsen - d. 14.01.2014



Fint
Christina Dosenrode - d. 14.01.2014



Pænt design men vibratoren er meget svag
Louise Madsen - d. 14.01.2014



Lotte Tarp Aamann - d. 14.01.2014



Regnar Dørig - d. 14.01.2014



Der gik temmelig lang tid, inden vibratoren blev leveret. Og nu - nogle måneder efter, virker vibratoren ikke :-(. Min stjerne får I udelukkende fordi vibratoren var god de par gange, den virkede...
Susanne Madsen - d. 14.01.2014



Er glad for mit kugletæppe. Har fortrudt jeg ikke købte et større. Den eneste ulempe der er, det kan ikke ligge under sofabordet. Der er det forustabilt og bordet vipper en anelse. Man bliver glad i låget af at se på det. Glade farver.
Illona Wedel - d. 14.01.2014



det skal være 0 Stjerne, men det kan man ikke give. Jeg bestile det den 5 dec, havde glemt at jeg havde bestilt det. da jeg fandt ud af jeg ikke havde modtaget det, sendte jeg en mail, og de svaret at de ville sende et ny, den var den 18 dec første gang jeg kontakte dem. der efter venter jeg nogle dag, og jeg får stadig ikke nogle cover, jeg skriver til dem igen, og venter, og nu har jeg så skrevet til dem, enten cover ikke penge tilbage. nu må vi se om jeg får coveret, det er første og sidste gang at jeg handler med dem, jeg skal ikke bruge så meget tid for at få mine vare, når jeg har betalt for dem. Tak til Desingnnliving for ingenting i nu. 6 uger leveringe tid.selv om det står at hvis man bestiller inden den 16 dec modtager man den inden den 20 dec. (når min fejl det står ikke år)
Henrik Sander Pedersen - d. 14.01.2014



Super god service og svar straks på email og så fik vi byttet vores produkt til et bedre selvom jeg havde lavet bestillings fejl. Det kalder man service 5 stjerner fra mig .....
Karin Buus Niemi - d. 14.01.2014



The hair of the big brushes is rough .. it would have been better, if it was soft.
Heba Mahmoud - d. 14.01.2014



Tina Stær - d. 14.01.2014



Lisbeth Rasmussen - d. 14.01.2014



Bestilte mine vare den 20 november. Ja rigtig den 20 november nu skriver vi den 14 januar . Har haft fat i deres kundeservice som kun besvare via mail efter 4-5 dage ! Har forlangt mine penge retur nu ellers får de en politi anmeldelse . Har aldrig oplevet noget lignede . Ren amatør butik
Mikkel Due - d. 14.01.2014



Perfekt til mærkering af trin mellem stuer, er dog så pænt udført og i lækker kvalitet at det kan næsten bruges alle steder
Hans jørgen Petersen - d. 14.01.2014



Rita Wåhlander - d. 14.01.2014



Mange af børsterne er af samme type, og med faste hår. Dem med blødere hår (til blending) er ikke af så god kvalitet. I retrospekt ville jeg nok foretrække færre børster af bedre kvalitet og variabilitet.
Tine Skovgaard - d. 14.01.2014



God og nem forsendelse. Men kvaliteten er ikke helt som ønsket og iPad'en står ikke helt sikkert.
Cecilie Kobbelgaard - d. 14.01.2014



Marlene Falk Christiansen - d. 14.01.2014



Jeg må indrømme at børsterne skuffede mig. Primært de store børster - de er rug, og ikke særlig pæne i selve børsterne - som var de i forskellige længder, og de fælder... Det skuffede mig især fordi de store børster var den primære årsag til, at jeg købte dette tilbud. De små børster er helt fine.
Tanya Kirk - d. 14.01.2014



Kim Vang - d. 14.01.2014



Mie Damgård Petersen - d. 14.01.2014



Super kvalitet og lækkert kugletæppe der lever op til forventningerne. Blev leveret i en gennemsigtig plasticpose, hvilket var lidt usmart, da det var en julegave og min datter var hjemme på leveringstidspunktet :-(
Charlotte Bertelsen - d. 14.01.2014



Helle Søndergaard - d. 14.01.2014



Coveret er fint nok til at beskytte iPad'en, men som stander er det en katastrofe. Når iPad'en står oprejst, falder den tit bagover og er i det hele taget meget ustabilt. Det er som om det ikke er beregnet til at blive brugt som stander. Jeg er begyndt at stille ting bag iPad'en så den ikke vælter.
Philip Monas - d. 14.01.2014



Tina Westerberg - d. 14.01.2014



Dan Christensen - d. 14.01.2014



For lang leveringstid og for dårlig kvalitet af produkt
Morten Frydenlund - d. 14.01.2014



Produktet er udemærket. Leveringstiden noget lang.
Tommie Jeppesen - d. 12.12.2013



det kunne have været endnu bedre, hvis det havde været to eller 4 forskellige farver, aht forvikling under rejser;-)
Lone Glargaard - d. 09.12.2013



Først blev håndklæderne "stoppet" i tolden, så jeg ventede på dem i flere måneder. Nu har vi så konstateret, at de slet ikke kan tørre!
Annette Steffensen - d. 08.12.2013



de er skønne badehåndeklæderne jeg har købt de lilla skøn farve til håndeklæder
Marianne Blixt - d. 03.12.2013



Super god og hurtig betjening. Håndklæderne lever også op til mine forventninger
Charlotte Frank - d. 03.12.2013



Mega lang levering
Hanne Berthelsen - d. 03.12.2013



Efter måneders ventetid ankom 4 små, tynde håndklæder. Ikke tilfreds!
Louise Wallin - d. 02.12.2013



Håndklæderne er fine, men leveringstiden har været uacceptabelt lang.
Alice Jensen - d. 02.12.2013



Jeanet Gustafson - d. 02.12.2013



Det var 4 fine mikrofiber-badehåndklæder der kom, men vi kan desværre ikke bruge dem, da der absolut ikke er sugeevne i håndklæderne. De "triller" hen over huden, når vi forsøger at tørre os med dem. - Ellers fin ekspedition med hurtig levering.
Mille Nielsen - d. 02.12.2013



Anja Jensen - d. 02.12.2013



Edvard Brauer - d. 02.12.2013



Gitte Aarøe - d. 02.12.2013



Har aldrig modtaget det købte
Lykke Malling - d. 02.12.2013



Julie Jensen - d. 02.12.2013



Anette Hamid - d. 02.12.2013



Dan Brock-Faber - d. 02.12.2013



Håndklæderne er super gode:-) Men leveringen var rigtig dårlig, fordi de ikke havde modtaget bestillingen fra firmaet i tide.. Så dårlig service på den måde.. Men de har været gode til at give besked omkring det..
Kathrine Jensen - d. 02.12.2013



Majbrit Christiansen - d. 02.12.2013



Kasper Vejlby Johansen - d. 02.12.2013



jeg har ikke modtaget dem endnu
Kirsten Dølpher - d. 02.12.2013



Leveringstiden endte med at blive meeeeeget længere end oprindeligt oplyst. Jeg fik at vide, at det var grundet tolden, men det tog stadigvæk usædvanlig lang tid. Selve produktet har jeg kun brugt én gang indtil videre, og jeg har ikke kunnet se/mærke det helt store endnu, men der skal muligvis flere behandlinger til :)
Mads Thisted - d. 24.11.2013



Lene Nøhr - d. 07.11.2013



Synes at selve masken var okay at få på, men rigtig svær og besværlig at få af igen.....havde heller ikke helt den effekt, den lovede...
Tine Løhndorf - d. 05.11.2013



Jeg købte oprindelig 2 af de flotte tæpper, men fik kun brug for et (nr 2 var til en gave til en der havde det i forvejen) og returnerede derfor det ene tæppe. Jeg har været yderst tilfreds med min handel. Jeg modtog tæpperne hurtigere end det var blevet lovet. Og efter jeg havde returneret det ene tæppe, gik der kun ganske få dage, så var pengene tilbage på min konto.
Pia Hansen - d. 05.11.2013



Caroline Pichat - d. 05.11.2013



Har ikke fået min varer endnu. Det er nogle måneder siden. Der er selvfølgelig sket i en fejl men det er træls alligevel. Så kan ikke anmelde selve produktet
Majken Rasmussen - d. 05.11.2013



Pauline Steenvinkel - d. 05.11.2013



god service, men det virker ikke rigtig!
Signe Truelsen - d. 05.11.2013



Maria Feilberg - d. 05.11.2013



Annette Møllebo - d. 05.11.2013



Hanne Duer - d. 05.11.2013



Jette Bauer - d. 04.11.2013



Bente dam Hansen - d. 04.11.2013



Fantastisk produkt!
Kim Gert Hansen - d. 04.11.2013



Har endnu ikke set skyggen af produktet....
Isabel Llorente - d. 04.11.2013



Rikke Stigsen - d. 04.11.2013



Selma Kayhan - d. 04.11.2013



Elina Sørensen - d. 04.11.2013



Anette Damsgaard - d. 04.11.2013



Jeg synes at ansigtsmasken virkede okay, den gør lidt ondt at fjerne, når man har sart hud, og så fik den ikke alle hudorme og urenheder. Men alt i alt et ok produkt
Nanna sophie Høholt - d. 04.11.2013



Fik aldrig min vare!!!!
Lars Holst - d. 04.11.2013



Syntes den er mega svær at få af igen. Man kan ikke bare give den af ansigtet, den kommer af i små stykker og det er noget prut.. Tilgengæld så bliver huden pæn og ren
Rikke Larsen - d. 04.11.2013



Er ikke dybdegående nok.
June Christiansen - d. 04.11.2013



Heidi Molter - d. 04.11.2013



Camilla Christensen - d. 04.11.2013



Jeg er dybt skuffet over at jeg modtager 2 Tuber som ikke er identiske med dem i havde proklameret...
Syed Shah - d. 04.11.2013



Virker overhovedet ikke. Både min kæreste og jeg har brugt det. Jeg har ikke ret mange hudorme, men det har hn og også andre urenheder i ansigtet. Shills ansigtsmaske fjerner eller renser ikke noget af det væk. Spild af penge.
Pernille Falsberg - d. 04.11.2013



Cecilie Bæksttd - d. 04.11.2013



Selma Nymann - d. 04.11.2013



Nina Skou - d. 09.09.2013



skål størrelsen er helt forkert i forhold til hvad mine andre bhér er.... den vil ikke sidde fast selv om man vasker sig inden den bliver klistreret på.... så jeg er overhovedet ikke tilfreds .
Lotte Herløv - d. 04.09.2013



Leveringstiden var næsten 1½ måned hvilket var alt for meget. Samtidig snød uret meget størrelsesmæssigt fra billedet til virkeligheden. Er ikke sikker på at jeg benytter mig af jer igen, desværre.
Brian Andersen - d. 03.09.2013



Randi Bonde Majgaard - d. 03.09.2013



Jeg fik ikke den ønskede farve. Men ellers meget tilfreds.
Masja Schmidt - d. 02.09.2013



Masja Schmidt - d. 02.09.2013



1. Den såkaldte blå bikini var lilla 2. Jeg købte "samme" bikini et andet sted, hvor samme billeder var blevet brugt, for at kunne blande to størrelser, men bikinierne var ikke ens, selvom man skulle tro det var samme bikini, når samme model har samme bikini på det ene og det andet sted.
Signe Elisabeth Flachmann - d. 01.09.2013



Den ene af dem jeg modtog så ikke ny ud. Den var ikke plomberet og noget af farven var flydt ud.
Linda Nyboe - d. 01.09.2013



Dette produkt samt købssted får kun en enkelt stjerne, da jeg ikke modtog produktet, og jeg måtte kontakte dem to gange efterfølgende før der blev afsendt et produkt. Da jeg så endelig fik det, var det klister der sidder i siden ikke klistret efter man tog det beskyttende plastic af. Den ene stjerne får de fordi, efter ANDEN gang jeg kontaktede dem, kom vare hurtigt efter.
Christina Friis - d. 31.08.2013



Anja ea Tungelund - d. 31.08.2013



Tæppet kom i fineste stand, men leverancen tog to måneder og det er simpelthen bare for lang tid at vente på en vare.
Christina Godthaab - d. 31.08.2013



Super lækker bikini, virkelig glad for købet
Aida Abdagic - d. 30.08.2013



Fint tæppe, men føler sig som kunde lidt røvrendt, når betalingen trækkes ved bestilling og at man efterfølgende så finder ud af, hvor lang leveringstiden er (halvanden måned). Er det lovligt?
Lisbeth Iversen - d. 30.08.2013



Har købt en to-pakning med Quincai "Long Lasting, waterproof, smudgeproof quick dry eyeliner". Den startede fint MEN: efter få ugers brug af den første pen er den allerede ved at være udtørret/død. Den er absolut IKKE 'long lasting' eller 'smudge proof' efter påføring. SNYD. Penge ud af vinduet. kontakt mig gerne på skvsommer@gmail.com.
Suzanne Sommer - d. 30.08.2013



Anna katharina Bang - d. 30.08.2013



Virker ikke ligefrem og er meget mønstret - dutterne ses meget tydligt, så man kan ikke bruge dem som leggins.
Ann Nielsen - d. 29.08.2013



Celine Vinter - d. 29.08.2013



Leggins er lækre at have på, men small er en stor small og meget vige i benene for neden og jeg har ikke kunne mærke nogen ændringer. Endvidre er der løbet en maske som i neylonstrømper - (har hverken hængt i selelr revet med neglene) selvfølgelig rigtig ærgeligt
Pernille Brinch - d. 29.08.2013



Maja Lærke Kielsholm - d. 29.08.2013



Hej.. Selve uret er såmænd mener fint og flot.. Det tog BARE SÅ lang tid for dem at sende det.. var tæt på at opgive... Remmen er billig. og allerede gået i stykker efter ca 3 uger, samt uret går en smule for langsomt, selvom jeg har det på 24/7 prisen var nok ok 499,- men havde ønsket de havde brugt en bedre rem.. evt lænke.. John S
John Spilcker - d. 29.08.2013



Lang leveringstid God orientering i hele forløbet.
Lars Green - d. 29.08.2013



Helle Marker - d. 29.08.2013



Jeanet Rasmussen - d. 28.08.2013



Majbritt Pihl - d. 28.08.2013



Lækkert tæpper, som lever op til forventningenerne, MEN var ikke forberedt på SÅ lang en leveringstid. Ærgeligt, men blev løbende informeret herom.
Anni Nykjær - d. 28.08.2013



Jeg var meget utilfreds med den bh og gav den væk. Den var alt alt for lille i forhold til at det var en D skål. Og levede slet ikk op til mine forventninger.
Sara Koch - d. 28.08.2013



Størrelsesangivelsen var lidt misvisende. Bikinien var i sig selv super flot
Bettina Vingaard Løth - d. 28.08.2013



Rita Wåhlander - d. 28.08.2013



KAREN TOBIASSEN - d. 28.08.2013



Charlotte Damsgaard - d. 28.08.2013



Eyelineren løber i varmen, så jeg synes ikke den lever op til løftet
Ann Nielsen - d. 28.08.2013



Dragica Sabov - d. 28.08.2013



Jeg er glad for tæppet, men leveringstiden var alt for lang og blev i øvrigt ikke overholdt.
Mille Sørensen - d. 28.08.2013



Jeg fortryder virkelig købet! VIRKELIG dårlig kvalitet. Så dårlig at de røg i skraldespanden. Produkterne stank desuden af benzin da jeg pakkede dem op. Håber virkelig ik at I indgår flere aftaler med det firma. Jeg har ihvertfald fået så dårligt indtryk at jeg aldrig køber noget mere fra jer som jeg ik har set live. Håber I kan bruge min vurdering;) Venlige hilsner
Fargol Atak - d. 28.08.2013



Jeg må indrømme at jeg er skuffet over tæppet- det er skævt så det ikke kan fladt på gulvet uden der er en stor fold i den ene side. Har prøvet at rette det ud men det kan ikke lade sig gøre. Jeg synes ikke det var 1000 kr værd når det ikke kan ligge ordentligt på gulvet! Mvh Rikke Larsen korfuvej 4, 1, th
Rikke Larsen - d. 28.08.2013



Shuwei Ji - d. 28.08.2013



Alt for lang ventetid!
Susan Houston - d. 28.08.2013



Langsom levering og elendigt produkt.
Pernille Sølund Hansen - d. 28.08.2013



Trine Jensen - d. 28.08.2013



pasform fin - men stoffet var for tyndt- efter min mening. der var også et lille hul i stoffet.
Bodil Sørensen - d. 28.08.2013



Dårlig konsistens, ingen markant / "rigtig" streg kan tegnes. Ærgrer mig i den grad over at have brugt penge på produktet. ØV!
Gitte Behrens - d. 28.08.2013



Lone Funder - d. 28.08.2013



supert!!
Veronica Tangen - d. 28.08.2013



Der var ikke noget omkring størrelse på bh-stropper, det jeg modtog var EN meget lille størrelse til et meget slankt menneske. (skulle selvfølgelig selv have været ommæksom på at der ikke var strørrelse angivelse på bh-stropper på conceptet) Har kontaktet dem og det var ikke muligt at få en størrelse 90B som er min størrelse. Og heller ikke muligt at få kontalkt og møde op på adr. i den indre by..... så den bh. stropper røg i en tøjcontainer.
Jette Hottenroth Jensen - d. 28.08.2013



Marie Leth - d. 28.08.2013



Camilla Bager - d. 28.08.2013



Er rigtig glad for tæppet- men der var MEGET lang leveringstid
Iben Blom - d. 28.08.2013



BH'en skulle eftersigende være en C-skål, men da den nåede frem var den ALT for lille. Ikke engang min veninde der bruger en B-skål var i nærheden af at kunne passe den. Synes det er meget skuffende at man ikke kan regne med de størrelser der står på BH'en! Skrev en mail til udbyderen og spurgte om jeg kunne få den byttet til en større størelse, men har aldrig fået et svar. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, som jeg ikke vil anbefale til nogen! :(
Isabel Sinclair - d. 28.08.2013



Sanni Aarestrup - d. 28.08.2013



Christina Bilde Heilskov - d. 28.08.2013



Fuldstændig ubrugelig meget meget skuffet der kommer ikke meget farve ud og ja hvis man kommer flere lag på for at gøre den tydelig så fjerner den det andet lag. Det er ren pengespild for mig.
Ganimete Voci - d. 28.08.2013



Kate Møller - d. 28.08.2013



Det var nemt og enkelt, og beskrivelse af varen og betaling, hvornår leveringen. Noget jeg kunne finde på og bruge igen
Heidi Hansen - d. 28.08.2013



Nem bestilling og hurtig levering, men produktet var ikke særlig godt
Helle Hansen - d. 28.08.2013



Pia Green bejer - d. 27.08.2013



Mette Lund - d. 27.08.2013



Tilbud i Byen Fint tæppe til en ok pris. Leverings ok. Men det er IKKE ok at det var beskrevet som om det var et HAY tæppe der var på tilbud og at det så ikke er den originale vare, men en kopi. Syntes det er falsk markeds føring.
Helle Susanne B. Laursen - d. 27.08.2013



Dårlig leveringstid - angivet ved køb: inden for 1 måned. Levering: efter godt 2 måneder.
Cæcilie Mach Pedersen - d. 27.08.2013



Jeg kan kun anbefale stedet, de yder en fremragende service og hvis jeg ser andet hos den, som jeg vil have, så tøver jeg ikke med at købe produktet.
Jim Schou - d. 27.08.2013



Line Damsgaard - d. 27.08.2013



Karin Nørgaard - d. 27.08.2013



Jeg syntes det var misvisende at der bliver skrevet at der er 200 stk. tæpper og der er over 400 der så har købt ! ! ! Jeg fik mit tæppe senere end lovet. Men det kom og jeg er glad for det.
Linda Zangenberg - d. 27.08.2013



Kathrine Ruus-jørgensen - d. 27.08.2013



Yvonne Bo Ravn - d. 27.08.2013



Rigtig flot, værd at vente på :)
Mona Jensen - d. 27.08.2013



Bente Klausen - d. 27.08.2013



Ikke penge værd. Kjolen havde dårlig passform og kunne ikke helt lukkes. Jeg har en str. S-M. Så den landt bare i genbrugstøj kassen. Virkelig en skuffelse!
Diana Brænder - d. 27.08.2013



Kasper Willestofte - d. 27.08.2013



Jeg skulle for det første ringe og rykke for den 3 gange fordi jeg ikke modtog den med posten. Derudover var den alt alt for lille selvom det er den størrelse jeg bruger normalt. Så de kunne godt havde skrevet at de var så små i størrelsen.
Ghita Larsen - d. 27.08.2013



Hawa Ali - d. 27.08.2013



Der var temmelig lang leveringstid - men det har været ventetiden værd. Jeg er super glad for tæppet - som passer perfekt til min "Han it all" knag.....
Winnie Holm - d. 27.08.2013



Nina Bogomolova - d. 27.08.2013



Line Rasmussen - d. 27.08.2013



Ekstremt dårlig hjemmeside og inkompetente medarbejdere!
Maria Severinsen - d. 27.08.2013



Tæppe var forsinket og der var stort set ingen information....
Amalie Harms - d. 27.08.2013



Jeg synes det er svineri at i skrev HAY tæppe i jeres annonce på FB, da der var tilbud på det fra designliving.
Majken Flarup - d. 27.08.2013



Christina Knak - d. 27.08.2013



Lidt rodet kundeservice, men de gjorde deres bedste da varen var forsinket.
Anna Toftegaard - d. 27.08.2013



Men lang leveringstid det kunne man ikke umiddelbart se....
Aase Dalsgaard Nielsen - d. 27.08.2013



Mia Olsen - d. 27.08.2013



svær at påføre, uden den bliver for bred
Randi Vangdal - d. 27.08.2013



Kugletæppet var fint, da jeg endelig modtog det. MEGET lang leveringstid -hvor de oversked leveringsfristen flere gange.
Louise Holten - d. 27.08.2013



Mardee Heinze - d. 27.08.2013



er skuffet over I skriver Onesize, men min datter blev da glad for den
Kika Nielsen - d. 27.08.2013



Louise Schreiber-Jakobsen - d. 27.08.2013



Elisabeth Von irgens-bergh - d. 27.08.2013



Bente Repstock - d. 27.08.2013



Bente Repstock - d. 27.08.2013



Absolut ikke mere end en stjerne værd, hvis overhovedet en.... Klippet skævt, syet grimt og sidder meget mærkeligt. - lever absolut IKKE op til billederne!!!!
Stine Vestergaard - d. 27.08.2013



Fin og god aftale
Helle Nikolajsen - d. 27.08.2013



Tynd kvalitet!
Tina Karsbæk - d. 27.08.2013



Bikinierne er ganske lækre, men jeg fik leveret en forkert, til trods for at jeg tog kontakt til sælgeren længe inden leveringen.
Casja Eugenius - d. 27.08.2013



Dorthe Iversen - d. 27.08.2013



Lis Nielsen - d. 27.08.2013



Varene der blev leveret fejlede ikke noget, men blev først leveret efter jeg havde spurgt efter dem, via mail til leverandøren. Desværre flere uger forsinket.
Carsten Ingemann - d. 27.08.2013



Rikke Olsen - d. 27.08.2013



Lene Petersen - d. 27.08.2013



Der var alt for lang ventetid - også meget længere end lovet. Kvaliteten af varen er dog rigtig fin.
Christian Grønbo - d. 27.08.2013



Christine Kruse Øland Jensen - d. 27.08.2013



Dejligt de laves i meget små størrelser! Hægterne er lidt for tydelige. Trusserne trækker rigtig meget ned hvis det ikke var for corsaget havde jeg givet nul. De er for store og der er ingen form i overhovedet.
Maria Ptak - d. 27.08.2013



Tove Tannebæk - d. 27.08.2013



Jeg synes at der er for lang ventetid på det man har købt.
Malene Nielsen - d. 27.08.2013



alt for lille til at blive betegnet som kjole
Jonna Nielsen - d. 27.08.2013



Alt for lille underdel/ trusse, så har ikke kunne bruge den
Anja Sørensen - d. 27.08.2013



det holder ik i 24 timer kun i 2 timer.
Haifa Ismail - d. 27.08.2013



Billig kjole, men lang leveringstid og ikke særligt god kundeservice.
Puk Holm Hansen - d. 27.08.2013



Jakob Rudebeck Fallesen - d. 27.08.2013



Gør jeg aldrig igen..
Emilie Knudsen - d. 27.08.2013



Jeanette Berggrein - d. 27.08.2013



Farver ikke ordentligt - skuffet
Alia Sethi - d. 27.08.2013



Egentlig et godt produkt, idet den er dejlig nem at arbejde med. Men at markedsføre den som vandfast er direkte usandt! Desuden tørrer de meget hurtigt ud. Så jeg vil ikke købe produktet igen.
Kirsten Sønder - d. 27.08.2013



Lang leveringstid, men rigtig god løbende orientering fra forhandleren.
Lykke Hoffland - d. 27.08.2013



Suzie Reitz - d. 27.08.2013



Conny holm Vestersøe - d. 27.08.2013



Karina Vammen - d. 27.08.2013



Eyelineren er god; men til mit brug er penslen lidt for tyk.
Anne Bilde Wingsøe - d. 27.08.2013



Det er jo mega flot, og dejligt at have fået det "billigt"... ;) Ventetiden var dog lidt lang... :(
Eva Faurschou - d. 27.08.2013



Hurtig levering og fuin service. Synes dog desværre ikke produktet på mig holder meget mere end 3-4 timer.
Rikke Tindbæk - d. 27.08.2013



Meget tør - virker gammel.... Må komme vand på for at den tegner :(
Jan Vestergaard - d. 27.08.2013



Dårlig støtte
Julie Aaberg Lauridsen - d. 27.08.2013



Pia Hansen - d. 27.08.2013



Holder fantastisk, men virker ikke så længe som andre eyelinere
Anette Jølst - d. 27.08.2013



Inga Tamuleviciute - d. 27.08.2013



Tæppet er ikke rundt, men meget ujævnt. Selve kuglerne variere meget i størrelse og firmaet lever helt klart på at det ligner Hays kugletæppe til forveksling. Dog reklamerer de med, at det er halv pris af samme pris som Hay. Forretningen må have en kæmpe fortjeneste, når man tænker på kvaliteten af de tæpper de sælger. . Derudover kunne de ikke overholde fristen for kunders modtagelse og de var over en uge efter sidste frist. Jeg handler ikke med selskabet igen.
Rikke Fischer Larsen - d. 27.08.2013



Thea Schmidt Poulsen - d. 27.08.2013



Michael Olsen - d. 27.08.2013



Super flot corsage og meget sensuel. Min mand var ellevild med den. Dog er trussen noget skuffende. Det måtte godt have været en pænere g-streng eller hvis bare man havde mulighed for at vælge noget alternativt såsom hipster eller tanga trusse.
Sonay Arikan - d. 27.08.2013



Okay holdbar, men knap så sort som jeg havde håbet.
Anja Neumann - d. 27.08.2013



Tilbudet blev lagt ud som om det var Hay pinocchio tæppet, men det viste sig at være en kopi, og dette fik man først af vide den dag de sendte tæppet til en, hvilket var to måneder efter jeg bestilte tæppet. Det kan godt være at tæppet er produceret i samme land som det orginale Hay tæppe, men at sammenligne de to tæpper i annoncen så man får det indtryk at det er det orginale tæppe, er ikke ok. Jeg kunne godt sende tæppet retur, men efter at havde læst mig til hvor langt tid andre har været om at få deres penge igen, og jeg i forvejen havde ventet på tæppet i to måneder, beholdte jeg det, hun fordi jeg ikke orkede hele retur møllen, og altså ikke fordi jeg er glad for produktet.
Tanja Ascherl - d. 27.08.2013



Under al kritik!! Tæppet er stadig ikke leveret trods adskillige lovninger herpå. Tilbudet udløb i maj og vi er nu i slutningen af august. Det er bare slet ikke godt nok!!
Gitte Lindved Petersen - d. 27.08.2013



Line Jepsen - d. 27.08.2013



June Mauritzen - d. 27.08.2013



Berit Lindgaard Jensen - d. 27.08.2013



De løber hurtigt tør for farve og hvis man har det rigtig varmt, smitter farven lidt af på øjenlåget.
Maria Lynge - d. 27.08.2013



Tilbuddet var fantastisk og jeg er yderst tilfreds med mit uldkugletæppe. Men beskrivelsen af produktet var en anelse misvisende of leveringen meget langsom.
Camilla Colding - d. 27.08.2013



Amanda Blom - d. 27.08.2013



Varen er fin men levering er meget langsom
Elnaz Norasi - d. 27.08.2013



Lotte Aarhus Fyhn - d. 27.08.2013



Den holder ikke hvad den lover 100%. Herudover holdt den første jeg tog hul på i under 14 dage, så var eyelineren tørret ud og lige til at smide ud.
Marianne Windfeld - d. 27.08.2013



Leveringen blev udsat lidt for mange gange. Men fin løbende information om samme.
Bertel Dons Christensen - d. 27.08.2013



Tæppet var meget lang tid undervejs
Ruth Jørgensen - d. 27.08.2013



Elendig pasform; alt for lille i omkreds og skål. Jeg bestilte en d skål, men min mor, som er en a kan dårligt være i den...
Louise Andersen - d. 27.08.2013



Lang tid om levering, men hurtig til at svare på mails.. For små i størrelserne!
Cecilie Kruse - d. 27.08.2013



Syntes produktet er super, men utrolig langsom levering. Købte dem for at kunne bruge på ferien, men modtog dem først efter. er gik over 3 uger.
Annette Duvander Iversen - d. 27.08.2013



Ane Johansen - d. 27.08.2013



Martin Deis - d. 27.08.2013



God hurtig service med updates undervejs
Tina Fredericia - d. 27.08.2013



Virker kun få dage. Dårligt produkt, som absolut ikke lever op til forventningerne.
Helle Vinding - d. 27.08.2013



De er meget små i størrelsen
Conny Nedergaard - d. 27.08.2013



Leveringen trak lidt ud, men det er jo, hvad der kan ske. Det er et super fedt tæppe!!
Anette Hagen Borg Pedersen - d. 27.08.2013



Tæppet lever fuldt op til forventningerne om end leveringstiden var lidt lang - men alt godt til den der venter
Marlene Christiansen - d. 27.08.2013



Størrelsen passer ikke med virkeligheden, jeg byttede eller til en str større en jeg plejer, men den passer stadig ikke. Så den ligger bare til ingen nytte. Pengespild
Susanne Hansen - d. 27.08.2013



Tæpperne er fine og kom indenfor lovet tid som jeg dog syntes var meget lang - tror 6-7 uger. Da jeg henvendte mig pr. mail for at høre om alt var ok ankom tæpperne 2 dage efter - det ene den første dag det andet næste dag (ved ikke hvorfor). Desuden påstod postbudet at de havde været her forgæves...hvilket ikke var korrekt - vi sad hjemme hele dagen af samme grund - var jo blevet varskoet om leverancen.
Kirsten Iversen - d. 27.08.2013



Katrine Stru - d. 27.08.2013



Tina Fredericia - d. 27.08.2013



Marie rosbjerg Ovesen - d. 27.08.2013



Lang leveringstid - men super fin info pr. mail i ventetiden. Lækkert tæppe - det klæder vores nye stue fint!
Camilla Madsen - d. 27.08.2013



Gitte Hansen - d. 27.08.2013



Har købt den i hvid. Super fed model! Sidder flot og godt i toppen! Underdelen er ok - mens toppen er fantastisk, til trods for den let ryger ned når man har den på i vand. Er meget glad for den!
Kirstine Aalborg - d. 27.08.2013



Den var hverken chic eller strandklar...
Julie Erica Schlosser - d. 27.08.2013



Umiddelbart er der ingen effekt og så er str. S/M MEGET STOR. Alt i alt ikke noget jeg kan anbefale
Pernille Møllegaard - d. 27.08.2013



Anne kathrine Olesen - d. 27.08.2013



Tine Lykkekilde - d. 27.08.2013



Pernille Nissen - d. 27.08.2013



De er rigtig lækre at have på og ser godt ud... men efter at have haft dem på ca. 14 dage (minus lige 2 vaskedage) i træk var der ikke ændringer i hverken fedtet eller appelsinhuden.
Pia Levinsky - d. 27.08.2013

Tilbudibyen bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Luk