logo
ALLE ANMELDELSER FOR

Mei Wei Restaurant


Der er afgivet 335 anmeldelser


Meget hyggeligt sted. Sushi minibaren var meget "mini", men alt den kinesiske mad var god og hjemmelavet.
Kirstine østergaard - d. 20.01.2018



Steen Christensen - d. 19.01.2018



Steen Christensen - d. 19.01.2018



Steen Christensen - d. 19.01.2018



Steen Christensen - d. 19.01.2018



Maden var udmærket. Der kunne måske bare godt være lidt musik, svag kinesisk musik i baggrunden, og så var der ikke nogen dessert, medmindre man kalder clementiner for dessert.
Christel Mikkelsen - d. 19.01.2018



Bufeen var tom, det er hverken overdådigt og der var 2 halve slatne sushi i deres "sushi minibar" man må sige det var bogstaveligt mini..de burde være mere take away sted end restaurant for de koncentrerede sig slet ikke om spisende gæster og bufeen, de havde kun tid til deres udbringning.. meget dårlig oplevelse og spild af penge.
Selma Kani Kawiani - d. 23.12.2017



Mitra Shahidi - d. 17.12.2017



Ret sandart sted med sandart sushi.
Thim Frederiksen - d. 16.12.2017



Vi var fire med to børnebørn på 5 og 6 år. Kan på ingen måde anbefales, idet al maden smager af det samme, og der er et meget lille udvalg.
Per Tidemand - d. 16.12.2017



Spiste der i går aftes, og hvilken skuffelse. Udvalgte var meget begrænset, og hjemmelavet??? Vi vil anbefale ejeren at slette begrebet overdådig buffet med hjemmelavede retter. Desuden er der ikke tale om et særligt tilbud, idet alle kan gå ind fra gaden og købe til 69 kr.
Per Tidemand - d. 16.12.2017



Overdådig kinesisk buffet lokkede - men ak, den mest sølle buffet, vi nogensinde har betalt for. De få retter, der var, var alle lunkne. Maden forekom at være eksporteret fra en frostpose, i en friture og så på buffeten. Sad og ventede lang tid på servering af drikke, idet ejeren havde travlt med at tale i telefon. Do not go....
Per Tidemand - d. 16.12.2017



I restauranten var der store skilte med "kinesisk buffet og sushi kr.69"! OG det var det, jeg havde givet for en deal så hvori bestod dealen? Buffeten var kedelig og stedet egentlig fuldtstændig som alle andre smågrimme kinesiske spisesteder. Kommer ikke igen og køber ikke deals som ikke er deals mere.
Anne Agersnap - d. 12.12.2017



Ikke meget at vælge i mellem, det meste af maden var ikke varmt. Suppen smagte ikke af noget.
Lillian Dall-Hansen - d. 11.12.2017



Stedet var lukket, på trods af at bestillingen gik igennem uden problem og der stod på sushiklub side at der var åbent. Vi kommer aldrig til at handle hos Sushi Mei igen. Vi havde glædet os to sushi, som vi aldrig fik, det er ikke iorden.
Julija Otto - d. 11.12.2017



Maden var kold.
Flávia Knudsen - d. 10.12.2017



Stort udvalg af veltillavet, smagfuld mad. Kun er oksekødets kvalitet ikke så god - ikke reelt og ikke mørt. Fin betjening. God atmosfære.
Anna-Maria Elisabeth Brix - d. 02.12.2017



God betjening hyggeligt lokale og god mad.
Kirsten Unger - d. 30.11.2017



Søde og høflige mennesker, men ikke meget mad, og temmelig meget snyd og skrive 50% når deres faste priser er 69 kr. Føler os lidt snydt
Nina Svensson - d. 21.11.2017



At kalde det en overdådig buffet må siges at være århundredes overdrivelse , det er en meget lille buffet hvor nogle af rummene er tomme . Og det er i hvert fald ikke den buffet der er på billedet, og det er jo ikke halv pris når buffetens faste pris er 69, kr
Nina Svensson - d. 21.11.2017



Maden var ok,men noget var koldt og noget var tørt og når man køber en deal regner jeg med at man sparer noget men det er ikke tilfældet da man køber dealen for 69kr men ude på restauranten koster det osse 69kr så hvad er pointen i dealen så? Mvh Mette
Mette Wohlers Torp - d. 20.11.2017



Laura Kacenauskaite - d. 20.11.2017



Simpelthen så ringe og stort skilt i vinduet med samme pris som dealen. Snyd! Buffeten var det dårligste jeg har oplevet nogensinde.
Sara Lynge - d. 12.11.2017



Jeg har købt 4, men en af dem, sagde de ikke kunne scannes og vi skulle bede om pengene tilbage. På tilbudet står der også, at der er åbent fra kl 14, men buffeen åbner kl 17. Vi købte tilbudet til 70kr, men normal prisen er 69kr, så hvad er tilbudet præcist igennem tilbud i byen?
Erdenechimeg Minjuurdorj - d. 11.11.2017



Man kan ikke forlange meget for de penge. Og det var bestemt heller ikke mere værd
Susanne Leonhardt - d. 10.11.2017



Ok til prisen. Service ok. Mad ok. Ikke dårligt heller ikke overdådigt godt.
Manja Nørgaard Jørgensen - d. 07.11.2017



Dette sted er det værste jeg har oplevet inkluderet mine rejser. De har den mindste og værste buffet jeg nogensinde har set og smagt. Vi gik efter at have smagt en bid af 2 ting fra buffeten, vi gik også fra vores drikkevare,så dårligt var stedet.( vi betalte ØV ) Min Kone som syntes det er meget ulækkert at folk spytter på gaden spyttede hele vejen hen ti bilen og hun rullede vinduet ned i bilen for at spytte imedens vi kørte. BLIV VÆK. Fra Gert Grant.
Gert Grant - d. 06.11.2017



????
Melody Poulsen - d. 06.11.2017



alt meget veltillavet og indbydende at se på - maden smagte dejligt
Jinnie Merling - d. 02.11.2017



Sød betjening og udmærket mad til den pris... kommer gerne igen :0)
Morten Buntzen - d. 26.10.2017



Det er den lækreste sushi jeg nogensinde har fået Tak for mad
Tom Kramer Frandsen - d. 21.10.2017



Dårlig mad og aldeles ikke overdådig buffet!!! Det var slatten og tydeligvis genopvarmet gammelt mad. Bestilte en cola og en øl. Øllen var fin, men sodavanden var flad. Eneste positive var det ældre kinesiske pars venlighed
Tzortzina Mastoras - d. 20.10.2017



Savnede lidt frugt, is og kaffe men til prisen er det måske for meget at forvente. Ellers fin mad og service.
Frank Kural - d. 18.10.2017



Igen dårlig. Ingen suppe. Ingen is. Ingen sushi. Halvtomt og helt tomme mad skåle som aldrig blev fyldt op.
Maria Madsen - d. 18.10.2017



Vores andet besøg var mindst ligeså dårligt som første hvis ikke værre. Denne gang var der endnu stadig ikke suppe. Samt vi igen måtte gå til halv og heltomme madbeholdere. Nogle steder var der denne gang helt tomt og nogle ting kom aldrig igen under knap halvanden time besøg. Sushi var der intet af denne gang (sidst ganske gå stykker). Is var der heller intet af. Spurgte man Hvornår der kom mere mad blev der bare sagt om lidt. Men der kom aldrig mere. Vi besøgte McDonalds på vej hjem. Fortryder virkelig begge besøg. Husk at tjekke deres smiley for den er heller ikke god.
Maria Madsen - d. 18.10.2017



Smagen var god, men det hele var koldt, og derfor ikke en særlig god fornøjelse..
Gitte Jensen - d. 03.10.2017



Lækker mad og sød mennesker
Angelita Lopez - d. 25.09.2017



Den Mad der er smager fint, men meget neutralt. Men de kan slet ikke følge med i at fylde ny mad op. Da vi ankom kl. 18.00 var der 2 hotwings tilbage vi tog, og der gik 45 min før der kom nye. Generelt når der endelig kom noget nyt mad gik Der kun et øjeblik før det var væk igen og man måtte gå forgæves mange gange før at se efter opfyldning. Der var ingen suppe. Manglede is variant. Dvs en gammel slat, ved ikke hvad det lignede lå i den ene bøtte. Lignede Gammel is i fryseren eller i hvert fald ikke på nogen måde frisk eller mulighed for hygiejnisk at få isen op fra fryser da man også selv sku få låget af bøtten i is boksen.
Maria Madsen - d. 25.09.2017



kvaliteten af sushi var ikke til mere end 3. Det var ikke 'rene' stykker sushi. Det var ikke skåret igennem, og ikke lavet særlig godt. Smagen var fin.
Claes Lauritzen - d. 25.09.2017



buffen der blev ikke fyldt op tit nok så flere fade var tomme tag selv is var roddet med samme låg på al is så det var meget besværligt at finde den is du foretrækker
Poul Troest - d. 11.09.2017



Sushi minibar var meget Mimi og i perioder Tom. Maden var ok, men der var for lidt.
Mogens Skov - d. 11.09.2017



Dejlig og rigelig mad fra buffèen - til en pris, hvor alle kan være med. Husets vin var også rigtig god og billig - en Syrah. Stedet kan bestemt anbefales!
Jørn Meldal - d. 09.09.2017



Mei Wei var en trist oplevelse, hvor vi har været for første, sidste og eneste gang!
Bo Skovgaard - d. 09.09.2017



Lækker mad og virkelig god betjening af en meget glad ældre herre. God atmosfære med høj kundeservice.
Afsun Trap - d. 08.09.2017



Kedelig oplevelse . Meget sparsom buffet. Maden var kold, højst lidt lun. Tørre gamle chips. Mini sushi buffet (som beskrevet), men løb hurtigt tør .. betjening var nærmest ikke eksisterende ... ingen dressing til salaten, som ellers virkede ok frisk . Vil ikke anbefale stedet til nogen. Og spild af vores penge at tage derhen trods deal !!
Pernille Nielsen - d. 08.09.2017



Jette Ekgreen - d. 06.09.2017



God betjening og lækkert mad
Selma Kani Kawiani - d. 02.09.2017



Sushien var ok. Men vi fik kun én lille pakke soya til 50 stykker sushi. Derudover fandt vi et langt hår imellem sushi stykkerne. Hvilket var meget ulækkert, og vi mistede straks appetitten.
Kristina Cassandra Ramos - d. 01.09.2017



Bent Jensen - d. 30.08.2017



Dårlig kinesisk mad, hvor maden desværre var lidt halv kold og udvalget ikke var stort. Stjernerne går i stedet for den fine service og ikke helt til maden
Djaco Ahmad - d. 19.08.2017



Der var næsten ingen mad i buffeten og maden var kold....
Djaco Ahmad - d. 19.08.2017



ganske fin buffet mad til prisen...kommer sikkert igen:-)
Wiera Rodziewicz - d. 13.08.2017



2 stjerner fordi de er meget imødekommende personale stort smil hele tiden. Man lugter godt af friture når man går derfra.
Karina Løwe hemmingsen - d. 13.08.2017



Så sød betjening:-()
Mette Tørsløv - d. 12.08.2017



Egon Vilsgaard - d. 10.08.2017



der var 3stk sushi med 70% ris i tilbage i den time vi spiste på restauranten. ok kødgryder med sauce. meget af maden var over-fried i frituren
Anders Schjerning - d. 02.08.2017



der er lukket søndag,vi var der mandag,maden var fra lørdag ikke varm ,meget kedelig, ikke meget mad, og i de 2 timer vi var der kom der ikke noget frisk mad ind. meget-meget dårligt
Niels Zaar - d. 02.08.2017



Godt man kun havde betalt 69 kr i stedet for 99 kr hvilket restauranten reklamere med. Af alle Kina restauranter vi har prøvet, var denne den ringeste. Den kvindelige betjening var dog upåklagelig.
Bo Christiansen - d. 29.07.2017



Det var ok og maden smagte dejlig. Men det er ikke en overdådig buffet. Til prisen er det helt fint
Michael Skriver - d. 29.07.2017



Absolut ikke pengene værd... Maden var kedelig og der var nusset og beskidt! Helt sikkert ikke at anbefale - var første og sidste gang for vores vedkommende... Var der fra kl 17.30 til 18.30 og vi var de eneste i restauranten.
Mette Aastedt - d. 26.07.2017



Overdådig kinesisk buffet???????? det var ikke hvad vi oplevede, Der var ingen suppe, alle de varme retter var mest intetsigende grønsager med usmageligt lidt kød, Sushi var utiltalende, når der kom nye varer var det 3 forårsruller eller lidt pommes frites, kedelig og usmageligt. ØV ØV
Peter Adelgaard - d. 26.07.2017



Super service , glad betjening , god mad til billig penge :-)
Dianna Iserhorst - d. 25.07.2017



Super..!
Marek Sielicki - d. 25.07.2017



Maden var ikke varm i buffen øv øv
Alexander Jensen - d. 23.07.2017



Selve sushi'en var fin, men næsten udelukkende små stykker & alt for lidt ingefær til.
Hans Wolf - d. 19.07.2017



Sushi var rigtig god. Personale var vældig venlige. Kan varmt anbefalde det til andre????
Katrine Hansen - d. 17.07.2017



Det er ikke overdådigt. Og meget er bestemt ikke frisklavet. Man skal også passe på for der er meget med chilli og jeg kan ikke tåle det. Majs var frosne . Og slatne tomater og agurk. Auberginen har været varmet før tror jeg. Forårsruller er anden dej og fyld end man kender serveres i kvarte tørre og seje stykker. Reje chips seje. Elsker indbagte rejer og blæksprutter det var der ikke men indbagt kylling. Dog okay. Oksekødretter var meget fedt men god. Man får ikke at vide at tilbudet indeholder kaffe og is så det var for sent jeg skulle hjem.
Susanne Nielsen Papp. - d. 12.07.2017



Der var dog ingen sushi minibar som der stå i dealen.
Lone Olsen - d. 11.07.2017



Ok buffet, ikke så stort udvalg,og heller ikke så meget sushi som lovet. Skulle bede om det og så tog det en evighed før de kom med et par stykker. Kan ikke anbefales. Har heller ikke selv lyst til at komme her igen.
Monika Jarnfelt - d. 04.07.2017



Vi bestilte take away en time efter de åbnede. Jeg er sikker på at en del af det vi fik med var fra dagen før. Sushien skilte ad og chili mayoen var trængt ud i risene. Vildt kedeligt og uappetitligt. Bestil ikke derfra. Og så kørte vi endda 20 km efter det... hvorfor jeg ikke gad køre retur for at bytte det.... ????
Margit Frandsen - d. 01.07.2017



Du får hvad du betaler for. Buffeten var lidt lille inforhold til andre steder og ikke alt var lige varmt. Den lille sushibar virkede ikke til at være helt kold nok, så vi sprang den lunkne sushi over. Meget venligt personale, men vi vælger nok et andet sted en anden gang.
Ida Weisbjerg - d. 29.06.2017



Som altid en hjertelig modtagelse og enormt venligt personale. Buffen var fantastisk, specielt i dag, hvor der blev afprøvet nogle nye retter.
Pernille Herold - d. 27.06.2017



Kedelig mad, dårligt udvalg af drikkevarer, 15kr for et glas postevand, nej tak.
Hans Hermansen - d. 27.06.2017



Kedelig buffet
Hans Hermansen - d. 27.06.2017



Kedelig buffet, meget lille udvalg af drikke varer, kommer der aldrig mere. Du får hvad du betaler for!
Hans Hermansen - d. 27.06.2017



Kanon god service og yderst venlige personale :-)
Shahed Yaqoob - d. 26.06.2017



Maden var kedelig og halvkold. Suppen var klistret og smagte som om den var genvarmet :( I Salatbaren var tomater,salat og agurker tørre. Dankort maskinen virkede ikke og ejeren måtte kæmpe for at finde byttepenge. Vi har tidligere været glade for Mei Wei men vi kommer ikke igen.
Lene Larsen Nielsen - d. 25.06.2017



Maden var frisk og velsmagende, derfor 5 stjerner set i forhold til prisen. Meget venlig betjening.
Bente Lindsteen - d. 25.06.2017



Dejlig mad meget sødt personale kommer gerne igen
Sonja Kirsmeier - d. 22.06.2017



maden var ok, men ikke servicen
Eva Johansen - d. 22.06.2017



Marianne Suhr Moordieck - d. 16.06.2017



synes ikke fadet med suchi var særlig tillokkende og ikke meget smagende -og det varede længe før fadet (fadene blev fyldt op. ikke særlig varm mad,, ikke meget frugt ... og isen var (selvfølgelig tag selv - men stod bare i plastbeholderne. ikke særlig hygiejnisk --- ellers pænt interiør..
Gerda Rosberg - d. 16.06.2017



For lidt mad og der går for lang tid til der kommer ny fad. Sodavand smager som om udløbsdatoen er overskredet
Muarem Iljazovski - d. 10.06.2017



God (men lidt gennemsnitlig) mad men super sød service.
Lene Larsen Nielsen - d. 05.06.2017



Høj kvalitet. Yderst behagelig betjening.
Bjarne Andresen - d. 04.06.2017



Joan Skytte Frederichsen - d. 02.06.2017



Joan Skytte Frederichsen - d. 02.06.2017



Hyggeligt lille sted, men god mad, men ikke så stort udvalg. Men godt.
Casper Voldstedlund - d. 28.04.2017



Personalet var utrolig venlige. Maden var frisk og god, og til prisen var det meget billigt.
Bente Lindsteen - d. 28.04.2017



Tina Antonsen - d. 16.04.2017



Stedet virkede beskidt - nusset. Sad ved vinduet - hvor vindueskarmen var møj beskidt. Der var døde dyr og spindelvæv. Ikke ligefrem noget som øger appetitten????.Vi fik buffet. Maden var kedelig - ikke særlig meget smag og halv lunken ( som om den havde stået i flere timer ). Salaten var møg kedelig. Sushi rørte vi ikke ???? Det er bestemt ikke et sted vi vil anbefale til andre. Alt i alt en rigtig kedelig oplevelse ????
Susanne Beenfeldt - d. 12.04.2017



Deepal Premarathne - d. 10.04.2017



Jeg har brugt Mei Wei en gang tidligere - det havde jeg desværre glemt og oplevelsen denne gang var lige så ringe som første. Sushien var først færdig 25 minutter senere end jeg havde bestilt til, der manglede en pakke (det skete også sidst, men denne gang blev det dog opdaget inden jeg nåede at køre) og kvaliteten er bestemt ikke noget at skrive hjem om. Håber jeg nu husker aldrig at køre til Mei Wei igen.
Lars Andersen - d. 09.04.2017



Dejlig lækker buffet. Super hyggelige ejer
José Cebolinho - d. 09.04.2017



Mindre buffe men ok
Elisabeth Mikkelsen - d. 09.04.2017



Mindre buffet men ok
Elisabeth Mikkelsen - d. 09.04.2017



Hanne Jacobsen - d. 09.04.2017



Ikke særlig stort udvalg af mad. Opfyldning af den lille buffet, var ringe ....tog for lang tid. Betjeningen tog lidt for lang tid Den mad der var, var dog ok...prisen taget i betragtning
Laila Bates - d. 08.04.2017



Der manglede mad, og da de fyldte sushi op var det væk på 1 min.
Anja Thomsen - d. 08.04.2017



Restauranten kunne slet ikke følge med i bestillingerne. Bestillingen var 1 time forsinket, hvor jeg ventede i restauranten og de beklagede ikke da det var færdigt. Jeg blev ikke tilbudt noget at drikke ell andet mens jeg ventede. Derfor får de en dårlig anmeldelse i service. Kvaliteten af maden var ikke noget særligt og det levede på ingen måde op til billedet på hjemmesiden.
Katja Cardel - d. 08.04.2017



der var meget lidt mad,og det der var,var koldt, der var mange gæster og der var ikke 1 der var tifreds
Niels Zaar - d. 08.04.2017



hyggelig spisested,høflig betjening ,dejlig velsmagende mad ,svært at parkere i nærheden ,derfor ikke velegnet for gangbesværede.
Margit Rasmussen - d. 07.04.2017



Fin service. Fin mad. Vi kom 17:30 og der var der ikke rigtig noget at vælge i mellem.. men da kl blev 18 så kom der mega mange retter. Og de smagte fint
Jasmin Jensen - d. 07.04.2017



Vi havde dårligt fået sad os på stolen, da tjeneren spurgte om drikkevarer. Maden var kold og kedelig, fadene blev ikke fyldt op,ingen tekst på de forskellige retter . Meget lille udvalg af sushi - kedeligt Tallerkener blev ikke fjernet efter brug, vi var 4 personer og havde ca 16 beskidte tallerkener stående på bordet. Kan bestemt ikke anbefales
Anne - Lisa Kampf - d. 04.04.2017



Ordet "overdådig" er vist temmelig overdrevet. Til gengæld er sushi minibar meget sigende - der stod et mindre fad, som vi tog af, og der var ikke meget at vælge imellem og det blev heller ikke fyldt op. Det gjorde selve buffeten desværre heller ikke i den time, vi sad i restauranten.
Kirsten Højgaard - d. 03.04.2017



Synes ikke det var god mad, men set i forhold til prisen er det måske ok. Vi var der tidligt - maden var halvkold og blød. Vil ikke købe igen.
Marina Hartmann - d. 31.03.2017



Sushien smagte ikke godt
Maria S. Jensen - d. 24.03.2017



Linda Kristoffersen - d. 28.01.2017



Anbefales klart, kvalitet for pengene!
Mads Keller - d. 20.01.2017



Åsa Schou - d. 06.01.2017



Der var ingen spisepinde med
Mette Lindhardt - d. 29.11.2016



Gitte Simonsen - d. 17.11.2016



Sushien var meget smattet og synes ikke den smagte frisk
Malou Frederiksen - d. 16.11.2016



Ikke de bedste parkeringsforhold, maden var ikke klar til aftalt tid og de havde glemt en bakke, som jeg måtte køre tilbage efter (fik dog 4 dybstegte kæmperejer som kompensation). Smagen var egentlig OK, men de fleste var rullet lidt "løst" og faldt ret let fra hinanden, så alt i alt ikke den bedste sushi-oplevelse vi har haft. Beklager Mei Wei Sushi, men det var ikke helt godt nok.
Lars Andersen - d. 14.11.2016



Jens Øvig - d. 14.11.2016



hår i maden, værste sushi nogensinde, måtte smide ud og tage på Mc'donalds...
Katrine Schäfer - d. 14.11.2016



Thomas Bastholm Bille - d. 06.11.2016



Sanne Lundbye - d. 04.11.2016



Jeg har normalt været tilfreds med Mei Wei Sushi, men denne gang var sushien tør og faldt fra hinanden. Det var desværre tydeligt at den ikke var frisklavet.
Maria Louise Johansson - d. 25.10.2016



Noget var godt og nogle stykker var ikke gode. F.eks var der indbagte rejer i en rainbow Roll hvor dejen var blød og sej og ikke sprød som den burde være
Gitte Westh - d. 20.10.2016



Mia Gravensten - d. 08.10.2016



Ok sushi
Laura Faaborg - d. 05.10.2016



Aase Hoeck - d. 29.09.2016



Connie Vejlø - d. 27.09.2016



Vi måtte vente ca 25 minutter før vores mad var klar, trods at vi havde bestilt i forvejen.
Charlotte Villquist - d. 26.09.2016



Thomas Jensen - d. 26.09.2016



Rigtig lækker sushi, men endnu en gang for lidt soya til trods for at vi skriver til 3 personer.
Mathias Harborg - d. 25.09.2016



Camilla Jeppesen - d. 23.09.2016



Christina Schäfer - d. 03.09.2016



De fik ikke vores bestilling. Og vi måtte vente yderligere 40 minutter på vores mad, hvilket overhovedet ikke var ok. Da der var blevet cyklet 7 km til restauranten, og vi havde forventet at maden var klar til afhentning.
Amalie Madsen - d. 24.08.2016



Avokadoen var hård, nogle af rullerne var gode, men andre var mindre gode både i smag og kvalitet.
Martin Brandi - d. 22.08.2016



Rune Klitgaard - d. 18.08.2016



Jan Roland Jacobsen - d. 12.08.2016



Thomas Andreasen - d. 11.08.2016



Meget små stykker, de snakker ikke dansk og da jeg kom for at hente maden, var de ikke begyndt at lave det endnu..kan ikke anbefale dette sted..
Alexander Hvidberg - d. 09.08.2016



Maden var fantastisk, det samme var servicen desværre ikke, de havde ikke fået bestillinger fra sushiklub.dk, så måtte vente 45 minutter på maden
Brian Milton - d. 08.08.2016



Maden var varm og havde ikke stået på køl, da jeg kom og hentede den. Varm., rå fisk er ikke godt. Og får hurtig en fiske lugt. Uhygiejniske opbevaringsrutiner. Ikke godt. Vi måtte vente med at spise da vi kom hjem pga sushi var for varm og først skulle nedkøles.
Gerd Rasmussen - d. 16.06.2016



Kasper Røder - d. 03.06.2016



Morten Nygaard - d. 02.06.2016



Marianne Lomholt - d. 14.05.2016



Fik ikke min mad som er bestilt og betalt, da der var lukket
Pia Petersen - d. 11.05.2016



Mette Lindhardt - d. 03.05.2016



Måtte vente en 25 minutter ved afhentning, da de ikke havde set bestillingen.
Tina Riberholdt - d. 30.04.2016



Sød og venlig betjening. Sushi'en var ikke top.
Sarah Elnono - d. 23.04.2016



Maden var god, nogle ruller bedre end andre. Og så havde vi fået 8 gratis rispapirs'ruller med, noget jeg aldrig ville have bestilt selv, men det smagte fantastisk! :-)
Rikke Appel - d. 18.04.2016



Peder Gullacksen - d. 09.04.2016



Anne Madsen - d. 03.04.2016



Som altid når vi spiser dette sted så var take away sushien også rigtig fin. Alt var klar og fint pakket da det skulle hentes og som altid var personalet dejlige, smilende og venlige. Ikke sidste gang.
Pernille Herold - d. 01.04.2016



Stykkerne var utrolig små og vi havde ikke mad nok til de gæster der var inviteret, selvom vi havde bestilt til et bestemt antal udfra hvad restauranten anbefalede per person. Ret pinligt. Der var ingen soya og wasabi med i leveringen. Heller ingen små skåle eller pinde.
Inger Marie Bak - d. 28.03.2016



Super sød betjening. Virkelig god sushi. Vi skal have sushi derfra igen
Mia Gravensten - d. 08.03.2016



3 stjerner for god smag
Eva Struve - d. 23.02.2016



De forstår ikke dansk og igen igen havde de ikke goma dressing som efterhånden er er most når vi taler sushi
Birgitte Rosenborg - d. 23.02.2016



Caroline Jensen - d. 14.02.2016



Det var ikke helt friskt
Ninna Lassen - d. 31.01.2016



Vi havde bestilt 50 ruller, som et særtilbud. De var klar med bestillingen, da vi kom og rullerne smagte godt og der var mange forskellige slags. Vi fik rigtig meget sushi for pengene
Stine Gufler - d. 24.01.2016



lækkert indbydende samt fin service
Annelise Bratløv Bratløv - d. 24.01.2016



Julie Holtze - d. 22.01.2016



Afhentede selv sushi på restauranten
Maria Louise Johansson - d. 27.11.2015



Maria Svendsen - d. 22.11.2015



Overraskende godt, ment på den måde at vi syntes man fik meget til prisen. Ikke sidste gang vi køber sushi der. :-)
Carsten Damgaard Jepsen - d. 21.11.2015



Peer Corfixen - d. 19.11.2015



Peer Corfixen - d. 19.11.2015



Ewa Maria Kuninska - d. 18.11.2015



Anne Karhof - d. 17.11.2015



Anne Karhof - d. 17.11.2015



Rima Lune - d. 17.11.2015



Ok kvalitet
Peter Gregers Hansen - d. 14.11.2015



Rigtigt venligt og imødekommende personale, fantastisk service, smagsfuldt mad, og rent og velholdt sted. Men ikke en sushi restaurant - så når der står sushi minibar, er det rigtigt og skal tages for gode varer.
Jakob Juul-Thorsen - d. 05.11.2015



Jan Hansen - d. 03.11.2015



Vi havde bestilt en fast menu. Det var ikke særlig spændende sushi men det var da OK. Rainbow rullen var ærgerligt nok med kylling.
Sine Olesen - d. 01.11.2015



Anne Karhof - d. 26.10.2015



Personalet var meget flinke, maden tror jeg havde stået for længe , med låg på, så det der skulle være sprødt, var melgummi, at tykke i, ingen navne på det man kunne vælge, så, man skulle gætte, sig til hvad man proppede i munden, jeg ville også forslå, dressing og ikke remulade og ketchup , til salaten, som virkede meget grov og tør, selve deres menu kort, så ellers dejligt ud, hvis man kun bestilte en ret og ikke bufe , det dufte også godt, der var 4 Kineser som valgte mad fra menu kortet , det så bedre ud og var også varmt. Tror helt sikkert, at de nok skal få det til at køre, måske også sørge for at det er nye pinde, spisepinde, ikke brugte, som bare er blevet vasket.
Lene Lippert - d. 25.10.2015



Fint til prisen
Casper Schädler - d. 24.10.2015



Ikke varmt mad, ikke meget og vælge imellem
Terese Hansen - d. 17.10.2015



Ikke skilte hvad man spiser, forvirret personale
Terese Hansen - d. 17.10.2015



Ikke meget og vælge imellem, kold mad
Terese Hansen - d. 17.10.2015



Ikke varmt mad, ikke skilt på mad hvad man spiser,
Terese Hansen - d. 17.10.2015



Ikke meget og vælge imellem, ikke varmt mad, mangler skilte så man kan se hvidmalet spiser
Terese Hansen - d. 17.10.2015



Jan Hansen - d. 16.10.2015



Mette Lindhardt - d. 14.10.2015



Ringe
Christina Jensen - d. 09.10.2015



Kim H. Andersen - d. 07.10.2015



Jeg og mine børn var meget skuffet over buffet. Den var næsten tom. Og sushi så vi intet af. Vil ikke anbefale den, og kommer aldrig mere der. Faktisk 0 stjerner for mad. Og 1 stjerne for betjeningen, han var sød
Slavica Bruun - d. 06.10.2015



Jakob Sønderholm - d. 05.10.2015



Meget basic kinesermad..
Bjoern Starcke - d. 04.10.2015



Dejligt sted, men Susi var der ikke før vi næsten var færdig med at spise.
Connie Andersen Mejborn - d. 03.10.2015



Får dog 3 stjerner, men udvalget er for lille og der var ikke noget sushi... Umiddelbart turde vi ikke tage de få stykker der var. Har nu været der to gange indenfor tilbud... Det har desværre ikke ændret sig...
Inge M. Hansen - d. 25.09.2015



Lækker veltiillavet mad,fint udvalg af forskellige retter samt sushi.Høflig betjening .En god oplevelse.
Tina Schultz - d. 23.09.2015



Ivan Fransson - d. 23.09.2015



Det var en dejlig oplevelse at spise hos Mi Wei på Frederiksborgvej. Vi blev mødt af en smilende og meget venlig vært, der gjorde at vi følte os velkomne. Restauranten fremstod meget ren og indbydende, og maden levede til fulde op til vore forventninger. Her kunne jeg sagtens finde på at komme igen, selv om i ikke bor i nærheden.
Kirsten Banke Nielsen - d. 20.09.2015



Virkelig delikat, friskt og smagfuldt udvalgt. Kommer helt sikkert igen :-)
Tina Schantz - d. 19.09.2015



Veldig god sushi, hyggelig betjening og delikat indpakning. Anbefales!
Kaj Pieter Heimland - d. 19.09.2015



Meget venligt lidt ældre personale.
Karina Wossler - d. 16.09.2015



Hyggeligt sted med en rigtig god og venlig service! Dog lidt småt med udvalget af mad.
Selma Schmidt - d. 15.09.2015



Fin mad men der manglede kylling i karry.
Henriette Juul - d. 08.09.2015



Giver kun 2 stjerner da buffen ikke var varm eller var stedet okay
Claus Jørgensen - d. 08.09.2015



God mad....Ikke overdådigt . Men en helt fantastisk sød ejer, han er virkelig rar at komme hos
Helle Jensen - d. 06.09.2015



God mad smagte godt
Hans-Jørgen Ahlm - d. 31.08.2015



God mad, smagte godt :-)
Hans-Jørgen Ahlm - d. 31.08.2015



Der kom først sushi da vi var færdige med at spise. Ud over det var der god betjening og de kinesiske retter smagte godt.
Jens Eiming - d. 29.08.2015



Det er fin lille restauration, hvor der er en rimelig variation af kinesisk mad. Der kunne dog godt være en dessert ret til at afslutte buffeten med. Personalet var meget venlige og serviceminded.
Rehman Hussain - d. 28.08.2015



Fik helt ondt i maven efter besøget men på den gode måde. Maden smagte super godt så spiste derfor lidt ekstra
Henriette Juul - d. 25.08.2015



Overdådig er et noget overdrevet. Flere retter var tomme i lang tid, meget lille udbud (nok den mindste jeg har set). Sød betjening.
Sven Ole Rosenkilde - d. 24.08.2015



Ikke den mest overdådige buffet. Jeg så flere med fingeren i maden, da der manglede tænger/skere at tage med i biffe
Gitte Frimann - d. 24.08.2015



Ikke den mest overdådige buffet. Jeg så flere med fingeren i maden, da der manglede tænger/skere at tage med i biffen.
Gitte Frimann - d. 24.08.2015



Udmærket til prisen
Klaus Munch haagensen - d. 22.08.2015



Teksten skal rettes. Buffeten var bestemt ikke overdådig. Den var lille, MEN ganske pænt og ok lavet, som nu kinesisk mad er. Personalet, rengøringen, lokalet og service er i top og hyggeligt. Hilsen Allan.
Allan Holluf - d. 21.08.2015



Gode ris og de 3 retter med kød der var, salatbar og resten var utrolig sløjt..
Betina Jensen - d. 21.08.2015



Det var ikke nogen overdådig buffet. Der var meget få retter, og sushi skulle man hele tiden spørge efter, da der kom så lidt ud i buffeten, at det var væk med det samme, og der var kun 2 slags sushi. Der kommer vi ikke mere.
Hanne Skieller - d. 19.08.2015



OK, men ikke mere.
Bent Jensen - d. 18.08.2015



Meget lille buffet. Maden havde ingen smag. Drikkevarer vag også af ringe kvalitet. Cola og spritte var fortynede og kostede 40,- mens isvand skulle de have 15,- for. Andre steder koster det 0,- Jeg var meget skuffet og kommer helt sikker ikke til at besøge stedet i fremtiden. Mvh. Zofia
Sophie Menhardt - d. 17.08.2015



Kis Petersen - d. 17.08.2015



Buffeten var på ingen måde overdådig, og flere af retterne var varmet op fra dagen før, kunne man smage. Så det bliver ikke til et gen-besøg herfra ????
Jette Theilgaard - d. 16.08.2015



Ventetiden på sushi var lidt lang, men da den kom var den god :-)
Lisbeth Gundtoft - d. 16.08.2015



Tomme Sushi fade. Stærkt begrænset udvalg i buffeten. Nogle af retterne var smagsløse, mens andre var OK. Billigt, men kedeligt.
Marco Messeri - d. 14.08.2015



Sushi fadene var tomme. Buffetens udvalg var meget begrænset. Venligt personale.
Marco Messeri - d. 14.08.2015



A Håkansson - d. 14.08.2015



Skuffende buffet. Er set til ca. samme pris mange andre steder med både Mongolien Barbecue og stor sushi buffet.
Jan Frørup - d. 13.08.2015



????????
Helle Thomasen - d. 12.08.2015



Den dårligste kinesiske buffet nogensinde.
Helle Thomasen - d. 12.08.2015



Øv øv øv. Drikkevarer kom 20 min efter vi var gået i gang med at forsøge at spise af den tømte buffet. Opfyldning var ringe og sushi var der 10 tarvelige stykker af. Smilede blot og roede sig i håret når vi påtalte manglerne. Kan slet ikke anbefales
Mette Sønderkjær - d. 11.08.2015



Sushien var tør, nudlerne kolde, under den tiden vi var der blev der ikke udskiftet til ny mad selv om der kun var meget lidt tilbage i bakkerne. Det var føde og ikke mad.
Sam Anderberg - d. 10.08.2015



Jeg vil bestemt ikke kalde buffe'en overdådig. Den var ok, ikke prangende, men smagte fint nok.
Tinna Kristensen - d. 10.08.2015



Jonna Jeppesen - d. 06.08.2015



Betjening var fint men de var ikke så god til at fylde buffeten op, især sushi:(
Mareta Tchu - d. 05.08.2015



Meget lille stjerne :-( meget lille buffet med få retter.
Tina Frederiksen - d. 03.08.2015



Den bestilte mad var ikke klar til afhentning, som aftalt.
Lasse Bjørn Jensen - d. 03.08.2015



sød betjening men kedelig tør og kold buffet
Mette Prien - d. 02.08.2015



ret sølle udvalg og halv kold mad
Mette Prien - d. 02.08.2015



God Betjening og dejlig Buffet.
Kirsten Unger - d. 31.07.2015



Stort udvalg af virkeligt velsmagende mad. Meget fin og venlig betjening.
Anna-Maria Elisabeth Brix - d. 30.07.2015



Peter Lykke - d. 29.07.2015



Det var absolut ikke overdådigt. Og maden var kedelig. De to stjerner er givet for venlig betjening.
Birthe Goldin - d. 29.07.2015



et hyggeligt sted, der bærer præg af at det er ejerne selv der er i huset. Det er ikke en overdådig buffet, men også hellere lidt men godt - det var utrolig lækkert!
Mette Hjorth - d. 29.07.2015



stedet skiller sig ikke ud fra andre kinesiske restauranter! "Overdådig" er nok lige i overkanten at bruge.
Charlotte Eriksen - d. 29.07.2015



"Overdådig kinesisk buffet" - den er oversolgt. "Lille kinesisk buffet" havde været mere passende. Halvdelen af fadene var tomme det meste af tiden. Sushibar - der var vel 10 stk ens sushi da vi kom. Efter ½ time kom der 15 andre - men ens mere. Svinekødet smagte ok, men var knastørt. Miniforårsrullerne var simpelthen ikke gode. Indbagt kylling kunne lige gå an. Den får en stjerne fordi vi blev mætte til en meget billig penge. Men skulle vi have givet normalprisen 128 kr ville den være landet på 0.
Bent Sørensen - d. 27.07.2015



Dejlig frisk mad med hyggelig service.Skal besøges,og personalet var så søde ved børnene.
Gitte Svensson - d. 23.07.2015



Jeanette Pedersen - d. 23.07.2015



Nylavet og friske retter, men overdådigheden mangler.
Michael Duus - d. 22.07.2015



Ret dårlig mad - især sushien var ulækker! Og prisen for værdibeviserne, var dyrere end hvis man betalte i restauranten :(
Allon Benn Abramovvitz - d. 21.07.2015



Det er desværre nok den dårligste kinesiske restaurant jeg nogensinde har været på. Sushi'en var ussel, og ikke særlig indbydende. De indbagte rejer var bløde, og de var så fedtede af olie, at det løb ud af dem, når man trykkede på dem. Deres pomfritter smagte som om de havde ligget der i mange timer. Deres små forårsruller var også uspiselige. Vi spyttede dem begge ud. Deres stegte ris var nogenlunde. Det samme galt deres svinekødsret med peberfrugter. Tjeneren var en ældre meget sød herre, som desværre næsten var døv. Derudover er deres sommerprogram lige nu 64 kr for buffeten, så man spare ikke noget med jeres tilbud. Jeg kommer aldrig til at spise der igen.
Linnea Rohweder - d. 20.07.2015



Er nok det dårligste kineser måltid jeg nogensinde har fået. Så hold dig væk og smør en rugbrødsmad, det er 100% bedre.
Marianne Scheil - d. 17.07.2015



Meget begrænset buffet
Rasmus Jensen - d. 17.07.2015



Virkelig søde, men virkelig kedeligt mad, det smagte ikke af noget som helst.
Luise Frederiksen - d. 16.07.2015



lille udvalg prisen på dealen var 64,- men er også normalpris på skiltet udenfor
Hans Prien - d. 15.07.2015



God mad
- d. 15.07.2015



Sød og høflig betjening og den mad der var smagte fint. MEN, der blev desværre ikke fyldt op med mad, så udbuddet var temmeligt begrænset. F.eks. var der intet sushi, der var blot et tomt fad, der på intet tidspunkt blev fyldt op igen. Flere af de øvrige retter var også forlængst blevet spist. Dette kunne man måske forvente kort før lukketid, men ikke ved 18-tiden. Desuden, så manglede der info-skilte ved de enkelte retter, så man blot måtte gætte sig frem til, om det nu var svinekød i sur sød sauce, eller kogt ged i bearnaise, som man nu skulle sætte tænderne i. Så tippet fra mig til Jer må være: Sørg for, at der er mad på fadene, og skriv hvad det er I serverer.
Lene Nielsen - d. 14.07.2015



Buffet er meget familievenligt og man kan blive mæt. Min søn på 18 år var meget tilfreds. Man savnede nogle friske og rå frugter/grønsager dog var der vandmelon.
Hanne Hermansen - d. 14.07.2015



Eva-Maria Syversen - d. 14.07.2015



Eva-Maria Syversen - d. 14.07.2015



Kedeligt og koldt
Jan Petersen - d. 14.07.2015



Kedeligt og koldt
Jan Petersen - d. 14.07.2015



Var dårlige til at fylde fadene op, selvom det var tidligt på aften og pænt med gæster
Leif Grønberg - d. 14.07.2015



Kim Jakobsen - d. 14.07.2015



Langt fra overdådig. Den mindste buffe vi nogen sinde har prøver. Og mangled hele tiden en masse. Dejlige mennesker der servere ????
Glennie Obarzanek - d. 13.07.2015



Man får hvad man betaler for, her for man en langt fra overdådig buffet, og der mere mini end sushi over den såkaldte sushi minibar. Lille udvalg, ok standard uden at være prangende. Det viste sig at normalprisen for buffet er 64 kr. Så man har ikke opnået så meget som en bøjet 5 øre i rabat!
Morten Hansen - d. 13.07.2015



Ikke det store udvalg
Hans Prien - d. 13.07.2015



Nikolas Olsen - d. 12.07.2015



Skulle bede om at få fyldt fade op pænt sted men vil aldrig sætte mine ben der igen
Werner Sørensen - d. 11.07.2015



Lene Mirsbach - d. 10.07.2015



Lene Mirsbach - d. 10.07.2015



Vi kom en onsdag kl 19.00 og fadene var stort set tomme, vi blev siddende, men intet skete. Vi spurgte om kokken var gået hjem, men fik at vide at de bare havde haft travlt? Det var sgu under al kritik og jeg måtte love min datter at hun nok sku få en anden 18 års fødselsdagsmiddag!!
Lene Eriksen - d. 09.07.2015



Rigtig lækker mad. Der var bare for mange halvtomme fade og sushi'en lod vente på sig. og da den endelig kom løb den alt for hurtigt tør igen.
Kirsten Bjerregaard - d. 09.07.2015



Der var lidt for meget olie i madden efter mit smag
Eva-Maria Syversen - d. 06.07.2015



Nu har vi spist der 2 gange. Maden er ok, men langt fra overdådig . sushi'en er også ok
Lennert Holmberg - d. 05.07.2015



Vivi Ann Petersen Bourvanil Co - d. 02.07.2015



ikke så overdådigt som frventet - godt vi kun gav 64 kr så ud fra det er det OK
Hans Ungermann - d. 01.07.2015



så overdådig var den nu heller ikke - meget skrabet og ikke op til vores forventninger - ikke normalprisen på 128 kr værd
Hans Ungermann - d. 01.07.2015



Sød og rar stemning og betjening men ikke særlig spændende buffet, det er prøvet kommer ikke tilbage!
Joan Riis Hass - d. 01.07.2015



Ok sushi - men med meget lidt soya. Og hverken wasabi eller ingefær til. :(
Lise Schneemark - d. 01.07.2015



Det ville have været rigtig fedt hvis man kunne få udbringning på deals!
Niclas H. Lyndby - d. 27.06.2015



Jane Bryde - d. 24.06.2015



Jane Bryde - d. 24.06.2015



Maden havde stået fremme længe, og der var mange tomme fade. Sushien var tør, og det var det meste andet også. Dog var der god service.
Ester Lund Madsen - d. 23.06.2015



Maden havde stået fremme længe, og der var mange tomme fade. Sushien var tør, og det var det meste andet også. Dog var der god service.
Ester Lund Madsen - d. 23.06.2015



Kamille Kickie Christensen - d. 21.06.2015



Meget lille udvalg på buffeten og vi måtte vente længe på drikkevarene
Marianne Møllmann - d. 20.06.2015



Meget lille udvalg på buffeten og vi ventede lang tid på drikkevare
Marianne Møllmann - d. 20.06.2015



der var ikke meget at vælge imellem. ikke billigt med tilbud i byen, samme pris havde de hos mei wei uden værdibeviset.
Bente Hansen - d. 19.06.2015



det er et hyggeligt sted , men maden er det sværre ikke noget at råbe hurra for , ingen smag og lidt at vælge imellen ((
Martin Børgesen - d. 19.06.2015



Jeg havde via Sushiklub.dk bestilt til afhentning en halv time efter og havde fået bekræftelse på dette. Da jeg kom, havde de ikke modtaget ordren. Efter yderligere en halv time, hvor jeg så kunne hente det, sagde de, at de ikke havde modtaget betaling, ej heller fået en bestilling. Når de scannede QR-koden stod der, at det var brugt (på det tidspunkt, jeg havde bestilt via sushiklub.dk). De gav mig meget modvilligt maden og sagde, at de ikke fik penge for det. Stort suk! Jeg har betalt og bestilt, som det står, man skal på værdibeviset.
Mette Porsbo - d. 19.06.2015



Det var den dårligste kinesiske buffet vi har været til nogensinde.
Anette Wood - d. 16.06.2015



Frisk mad hele tiden.
Joan Skytte Frederichsen - d. 16.06.2015



Man følte sig virkelig velkommen.
Joan Skytte Frederichsen - d. 16.06.2015



Jacqueline Landau - d. 16.06.2015



Fin buffet og god service :)
Sussi Madsen - d. 13.06.2015



Fin buffet og god service :)
Sussi Madsen - d. 13.06.2015



Ringe udvalg Dårlig service
Dennis Gellert - d. 13.06.2015



Frisklavet buffet og super venlig betjening !!!
Michael Duus - d. 13.06.2015



Det var en skuffelse for så overdådig kinesisk buffet var der ikke noget at råbe hurra for, godt vi ikke havde givet mere for buffeten .
Mai-Britt Lundqvist - d. 09.06.2015



elskelig sød og rar vært ,maden på nogle retter var lidt lunken generelt lækker
Margit Rasmussen - d. 06.06.2015



Mad ok.. Og udmærket til prisen. Betjeningen var akavet på grund af massiv sprogforvirring, men venlig og smilende.
Anna Poulsen - d. 06.06.2015



Buffe var mangelfuld manglede stegte ris salat and rejer mm mangler skilte så man kunne se hvad Det er jeg spiser . Det der var smagte godt
Pia Jakobsen - d. 02.06.2015



det var ihvertifald ikke en overdådig buffet !!
Carsten Andersen - d. 02.06.2015



Hyggeligt sted. MEGET lille buffet. Der er ikke meget at vælge i mellem. Jeg vil hellere give lidt ekstra et andet sted.
Christian Ravn - d. 01.06.2015



Maden ok, men smagte ikke af meget. Udvalget begrænset.
Ingelise Kyhl - d. 31.05.2015



Servicen var rigtig god og deres sushi var fin, men udvalget af retter i at selv bordet var mangelfuldt.
Pernille Matras - d. 29.05.2015



Maden er god, men buffetten (på en hverdag) er langt fra overdådig. - godt til prisen
Lennert Holmberg - d. 29.05.2015



Stedet er meget pænt. Wc lugtede værre end kloak. Maden ikke speciel god og heller ikke det vilde udvalg hvis man ikke er til sushi. Er du dessertmenneske er der kun den ting de har sat frem og der kan ikke tilkøbes en dessert da de åbenbart kun har buffet. Langsom service og svært at kommunikere med personale pga. sprogbarriere. Desværre kun 2 stjerner herfra os.
Heidi Larsen - d. 28.05.2015



Det var dejligt mad og ok til prisen. Hvis jeg skal højere op i stjerner, skal udvalget være større. Men super søde ejere og betjening var fin.
Lene Stagis Skøtt-Ottesen - d. 26.05.2015



Var ikke meget smag i noget af det, det indbagte var ikke sprødt og var meget melet. Pænt sted og søde mennesker, men ikke et sted jeg vil komme og spise buffet igen.
David Jensen - d. 26.05.2015



Maden var kedelig,ingen smag,vi kommer der aldrig igen.. Vi elsker ellers kinesisk.Drikkevarene er også dyre,40 kr for en mellem sodavand,vanvittigt
Marianne Amnitzbøll - d. 26.05.2015



Anne Pokorni - d. 25.05.2015



Anne Pokorni - d. 25.05.2015



Meget mangelfuld buffet med kold mad. Måtte vente på der blev fyldt op hele tiden, de er slet ikke gearet til over 20 pers. Vi kom tidligt men gik også hurtigt
Helle Filippson - d. 25.05.2015



Okay det var buffe , men kan jo kalde det et buffe når der er mere end en slags kød/retter
Pia Sørensen - d. 25.05.2015



Sushien var ikke frisk tilberedt.
Jacob Rochat - d. 25.05.2015



Snezana Planjanin - d. 25.05.2015



Meget autentisk, velsmagende kinesisk mad. Mangler lidt dessert. Vi var en dag hvor der var mange gæster, da mangler der lidt opfyldning.
Anne Pokorni - d. 25.05.2015



Meget autentisk, velsmagende kinesisk mad.
Anne Pokorni - d. 25.05.2015



Meget smagfulde og friske, perfekt sammensætning og god samgsvariation. Rigeligt tilbehør. Vi hentede selv, jeg havde en ekstra bestilling som desværre ikke var kommet med i posen. Så jeg måtte retur efter det - så husk at tjekke leveringen. Alle var meget undskyldende over de manglende varer, fik ekstra sushi med som kompensation
Lis Lynge - d. 24.05.2015



Ikke noget at køre efter...
Mie Frydenreich - d. 24.05.2015



meget dagligt mad. lille udvalg af retter og sushi. koedet i deres retter var haarde. ingen mongolian gril. lingen is.
Lemelyn Gaddi - d. 24.05.2015



dessert kun melon. ingen is, ingen kaffe. ingen mongolian grill, lille udvalg af varme retter og det samme med deres sushi. koedet i deres retter var haarde
Lemelyn Gaddi - d. 24.05.2015



dagligt mad. dessert kun melon. ingen is, ingen kaffe. ingen mongolian grill, lille udvalg af varme retter og det samme med deres sushi. koedet i deres retter var haarde
Lemelyn Gaddi - d. 24.05.2015



daalight mad. dessert kun melon. ingen is, ingen kaffe. ingen mongolian grill, lille udvalg af varme retter og det samme med deres sushi. koedet i deres retter var haarde
Lemelyn Gaddi - d. 24.05.2015



dessert kun melon. ingen is, ingen kaffe. ingen mongolian grill, lille udvalg af varme retter og det samme med deres sushi. koedet i deres retter var haarde
Lemelyn Gaddi - d. 24.05.2015



dessert kun melon. ingen is, ingen kaffe. ingen mongolian grill, lille udvalg af varme retter og det samme med deres sushi. koedet i deres retter var haarde
Lemelyn Gaddi - d. 24.05.2015



God værdi for pengene.
Thomas Bildtoft - d. 24.05.2015



Til 64,- for buffet,; fremragende!!
Alli Issa-Reimer - d. 22.05.2015



God kinesisk buffet, ok sushi, betjening helt i top! Vi kommer igen :)
Malene Haugaard - d. 20.05.2015



God smag og friske råvarer. Hurtigt tomme fade, opfyldning tog tid.
Maiken Nielsen - d. 19.05.2015



God smag og friske råvarer. Dog hurtigt tomme fade, opfyldning tog tid. Maiken
Maiken Nielsen - d. 19.05.2015



der var ikke ret meget at vælge imellem, noget at kødet var dårlig/fedt Service var ringe
Kirsten Pedersen - d. 19.05.2015



Kirsten Wandall Ohlsen - d. 18.05.2015



Hentede selv, derfor 1 stjerne ved levering.
Kiss Andersen - d. 11.05.2015



Meget hårde ris. Tempura i maki ikke sprød - og ellers spist med det samme efter afhentning. To ret små portioner soya til tre personer (uden skåle ved siden af, så ikke mulighed for at dele).
Lise Schneemark - d. 10.05.2015



Charlotte Olsen - d. 10.05.2015



Jesper Boding - d. 09.05.2015



Heidi Coretto - d. 05.05.2015



benjamin jensen - d. 04.05.2015



Super søde da vi hentede, og kvaliteten og udvalget af sushien var rigtig god, så det er ikke sidste gang vi bruger det????????
Caroline Jensen - d. 03.05.2015



Dan Jespersen - d. 02.05.2015



Kvalitet var ok
Wasim Bader - d. 01.05.2015



Syntes ikke kvaliteten af sushien var imponerende. service var god. Men det opvejere ikke at det hverken så særligt veltilberedt ud eller virkede frisk. Jeg har prøvet bedre take away sushi.
Lea Høgsholt - d. 01.05.2015

Tilbudibyen bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Luk